Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom túl tenni magam rajta már 1 hónapja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ő szakított velem arra hivatkozva, hogy meg ijedt a komoly kapcsolattól és hogy túl fiatal vagyok hozzá. Azt mondta amikor utoljára találkoztunk, hogy ő nagyon szeret engem, de el kell hogy engedjen. Rá pár napra írt egy smst, hogy nagyon hiányzom neki, nőnapra még egy sms, és a héten fel is hívott, hogy hogy vagyok, kb 20 percet beszéltünk. Azt mondta, hogy egyik nap meglep és eljön elém a munkahelyre, mert látni szeretne, de abból nem lett semmi. iszonyatosan szeretem. nem tudom túl tenni magam rajta már 1 hónapja. minden egyes nap az eszemben van, vele fekszek, vele kelek. mindenki azt mondja, hogy felejtsem el, de könnyen mondják, amikor én mindennél jobban csak őt szeretem, de ha nem érezne irántam semmit akkor nem irna meg hívna, nem igaz? mit tegyek? ebbe beleőrülök... :(2013. márc. 15. 21:31
2/4 ASOT válasza:
1. hisztit befejezni
2. a pasi már csak unalmából írogat hívogat téged
3. ha túl nagy a korkülönbség akkor jól tette ha elengedett
4. fejezd be vele a kapcsolattartást az sms-ek meg telefonok meg email meg hasonlók, különben sosem felejted el és nyugszol meg bégre
5. menj emberek közé , és próbálj esélyt adni magadnak még az életben normális kapcsolatba
4/4 Baccardi01 válasza:
Sajnos az 1 hónap nagyon kevés. Több hónap, talán még egy év is kell, hogy elfelejtsd. Próbáld magadat lekötni valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!