Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 csaj 1 hónapja ismerem, nagyon jó barátok lettünk, de ő csak barátként tekint rám, mit tudok tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
nagyon szeretem és nem akarom elveszteni, de ő azt mondja nincs meg a szikra ami kell, nem érdemes már így barátkozni??2012. aug. 4. 07:54
2/12 anonim válasza:
Ha bekerülsz a barátzónába onnan nincs kiút. Sajnálom. Keress valaki mást...
3/12 anonim válasza:
Ha nincs szikra nem is lesz már....
4/12 anonim válasza:
Belenyúlsz a bugyijába, és aszondod neki: "cuppanj rá az ujjamra ribanc". Barátok ilyet tudtommal nem csinálnak.
5/12 anonim válasza:
Ha jó barátod akkor nyilván bir. Próbáld megfektetni hátha utánna észbekap hogy kellesz neki. Hány éves vagy?
6/12 Pánczél válasza:
B@zd meg akkor vidd az ágyba érted?
7/12 A kérdező kommentje:
22 vagyok tehát kérdezzek rá hogy benne lenne-e baráti szexbe? ja és neki nincs párja tehát nemtudom hogy bírja ki.
2012. aug. 4. 15:05
8/12 anonim válasza:
5 vagyok!
Kifogja birni, nekem elhiheted. ;) amugy a csaj hány éves?
9/12 A kérdező kommentje:
26 éves a csaj
2012. aug. 4. 18:06
10/12 anonim válasza:
Öreg hozzád, keress inkább 16 éveset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!