Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz lehet?
Figyelt kérdés
Szóval a barátom biztonsági őr lesz. Igaz, nem teljes a bizalom köztünk. De kérlek, ne olyan válaszokat adjatok, hogy ennek semmi értelme. Nagyon szeretem, és megbocsájtottam neki. Magamban a kételyeket nem zúdítom rá. Szóval a barátnőim szerint, a biztonsági őrök, gyakran beszélnek nőkkel, és gyakran flörtölnek is velük a nők. A barátom nagydarab,tetovált, kidobó ember alkat. Tudom elég bárgyu dolog ilyen kérdést feltenni. Utálom ilyenkor a barátaimat, én is teljesen hülye vagyok, hogy ilyeneken gondolkozom. Szerintetek ennek mennyi az igazság alapja? Kérlek csak értelmesen.2013. márc. 14. 22:12
21/29 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, mindig is.. :( teljesen hülye vagyok. Mindig az volt, amikor már túl lennék rajta, "ne csináld már tudod, hogy szeretlek".. és amikor kapcsolatba került nőkkel, akik mások elmondása szerint, csúnyábbak voltak, egyből másképp állt hozzájuk, próbált velük flörtölni, de nekik nem tetszett. Ezért tudtam meg én is. Ezt nem akartam elmondani, mert gondolom teljesen idiótának néztek. Én ezt megbocsájtottam. :(
2013. márc. 14. 22:37
22/29 A kérdező kommentje:
Előtte, nem mutatom, a bizalmatlanságomat. Mindennapian viselkedem vele.
2013. márc. 14. 22:39
23/29 fospuska válasza:
szerintem lassan kezdd el valaki mással elképzelni. flörtölget,de a megcsalás eddig csak azért nem történt meg,mert nem állt meg neki egyik csaj sem. de a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb sikerülni fog. nem is olyan hülyék a barátnőid...
24/29 anonim válasza:
Legyen akármi a foglalkozása ha olyan tipus hogy veszi a női kisugárzás jeleit és szerintem elöbb-utóbb megtörténik a dolog.A nők nagy részének tetszik az egyenszerkó és aki benne van nagy részük az is.A volt barátom is biztonsági őr én is átéltem vele egy két dolgot. Van alapja annak amit hallottál a barátnőktől.Amint apró jelekből érzed hogy kezd félre kacsintgatni,jobb minnél hamarabb befejezni vele,főleg hogy már volt vele ilyen jellegü probléma.
25/29 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy szerintetek, leszólítják őket? Odamennek e hozzájuk? Mert ő biztosan nem fog kezdeményezni ebben biztos vagyok.
2013. márc. 16. 19:33
26/29 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani.Biztos lesz,aki leszólítja,olyan mindig van.De ez csakis a barátodon múlik,hogy meddig megy el.
27/29 anonim válasza:
24-es vagyok megint. Most nem akarlak riogatni de statisztikailag is kimutatták és a volt barátomnál is tapasztaltam hogy a biztonsági őrökben egy idő után agresszivítás lép fel a magatartásukban.Ez annak tudható be hogy hatalmat éreznek a fellépésükkel az emberek felett és azt gondolják hogy ők bármit megtehetnek.Pontosan ezért vezették be hogy minden évben menniük kell továbbképzésre.Én a helyedben nem csak arra figyelnék hogy nem kacsintgat-e más csajok felé ha nem arra is hogy mutatkoznak-e nála agrasszívitásra utaló jelek,megváltozik-e a magatartása,beszéd stilusa? Ha ezeket kezded tapasztalni rögtön beszéld meg vele hogy mit vettél észre rajta.Tapasztalatból javaslom,de te tudod hogy megfogadod-e.Remélem nem lesz gond a pároddal.
28/29 A kérdező kommentje:
Alapból is eléggé agresszív típus, azért akar ilyen munkát vállalni. :S
2013. márc. 19. 02:22
29/29 anonim válasza:
24-es vagyok.Akkor meg fején találtam a szöget és hidd el az agresszivitása fokozódni fog,mert a biztonságőri poziciójával hatalmat érez a kezébe és a munkája során is kifog mutatkozni az agressziv viselkedés.Nekem a volt barátom mesélte hogy idegen személyment be a területre éjszaka és a gumibottal simán bele ütött az emberke térdhajlatába.Megkérdeztem egy rendőr ismerőst erről és azt mondta hogy teljesen szabálytalan volt amit csinált. Amúgy a beszédében is kezdett verbálisan agresszív lenni, pl-ul a nőkről kezdett úgy beszélni mintha mindegyik egy büdös k...-va lenne,meg ilyenek,sokszor már saját magam is féltem mert velem szemben is más lett,azért is szakitottunk. Rád van bízva hogy lépsz tovább a leírtak után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!