Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek igaz lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz lehet?

Figyelt kérdés
Szóval a barátom biztonsági őr lesz. Igaz, nem teljes a bizalom köztünk. De kérlek, ne olyan válaszokat adjatok, hogy ennek semmi értelme. Nagyon szeretem, és megbocsájtottam neki. Magamban a kételyeket nem zúdítom rá. Szóval a barátnőim szerint, a biztonsági őrök, gyakran beszélnek nőkkel, és gyakran flörtölnek is velük a nők. A barátom nagydarab,tetovált, kidobó ember alkat. Tudom elég bárgyu dolog ilyen kérdést feltenni. Utálom ilyenkor a barátaimat, én is teljesen hülye vagyok, hogy ilyeneken gondolkozom. Szerintetek ennek mennyi az igazság alapja? Kérlek csak értelmesen.

2013. márc. 14. 22:12
1 2 3
 11/29 fospuska ***** válasza:
nem kizárt,de ha a srác nem olyan típus,semmi ok az aggodalomra. a konditeremben előbb be tud csajozni,mint egy plázában,munka közben.
2013. márc. 14. 22:19
 12/29 anonim ***** válasza:
Bárhol be tudna csajozni,ha akarna.Akár a buszon vagy buszmegállóban, boltban is.
2013. márc. 14. 22:21
 13/29 A kérdező kommentje:
Jó, de ő nem az ilyen lányok kedvence típus. Szóval attól félek, ha valakinek tényleg tetszene, akkor esetleg...
2013. márc. 14. 22:22
 14/29 anonim ***** válasza:

Az én párom belsőépítészeti kivitelező. Sok helyen megfordul. Egyszer felháborodva jött haza, hogy egy magán lakásban a hölgy egyedül volt otthon, és kiszambázott a nappaliba egy szál fehérneműben és harisnyában. El is jött a párom rögtön, és mesélte, hogy legszívesebben megpofozta volna azt a szajhát, hiszen olyan rendes férje van.

Nem számít, hogy a párod mivel foglalkozik. Ha hűséges, akkor akármi is lehet a foglalkozása, nem fog megcsalni. Ha meg olyan, akkor teljesen mindegy mit csinál.. Nem kéne ezen agyalnod.

2013. márc. 14. 22:22
 15/29 A kérdező kommentje:
Tényleg nem kellene, de már volt rá alkalom a kapcsolatunk elején. Én is tudom, hogy nem kellene, annyira rossz. Mindig próbálok minél jobban formába hozni magam, külsőleg. Hátha akkor más lesz. Ez is rossz, hogy nem magam miatt teszem.
2013. márc. 14. 22:24
 16/29 fospuska ***** válasza:
most,hogy így olvasom,őszintén: megéri az a pali,hogy ennyit görcsölj miatta...?
2013. márc. 14. 22:29
 17/29 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem meg. Nem tudom nélküle elképzelni az életem. :(
2013. márc. 14. 22:30
 18/29 fospuska ***** válasza:
ok,rendben. ő valószínűleg tudja ezt. visszaél vagy visszaélt vele valaha?
2013. márc. 14. 22:31
 19/29 anonim ***** válasza:
Mindegy hol dolgozik,ha valaki ráakar startolni,rá is fog.Gondolj bele ki lenne,ha dj lenne?Mindig van rosszabb.
2013. márc. 14. 22:33
 20/29 anonim ***** válasza:
A külsővel nincs gond, ha veled van!!! Ugye ez így logikus :) DE! Hiába vagy szép, ha egy besavanyodott rinyát csinálsz magadból. Te sem azért szereted a párodat, mert milyen szép a tetkója, vagy milyen klassz a bicepsze. Ha nem lenne jó arc, biztosan már dobtad volna.
2013. márc. 14. 22:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!