Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolom, hogy a nők fognak tönkre tenni? 27/F
Mindig is a harmónia, meg a közös célok álltak a középpontban párkapcsolataimban. Nem vagyok egy balhés srác, meg az a kimondottan nagymenő csajozós sem. Hosszabb kapcsolataim voltak, jelenlegi 3 éve tart. Minden nagyon szép, nincs vita, kisebb ellentétek vannak, de meg tudjuk beszélni. Olyan nőt találtam, aki minden szinten kielégít. Gondolok itt ideálra, barátra, stb... :)
Hogy a kérdés helyt álljon, arra lennék kíváncsi, hogy másnál is előfordul, hogy elcsábul, ábrándozik, ilyenek... Szeretem a jelenlegi páromat, vannak közös tervek, de ezek a vágyak, gondolatok nagyon zavaróak és egyáltalán nem tudatosak. Szeretném, hogy fentmaradjon az idill és a harmónia, de néha olyan nehéznek tűnik...és inkább dobbantanék. Pedig mindennél jobban szeretem.
És ebből a probléma körből született meg a kérdés a fejemben! :)
Köszi előre!
27/F
Úgy gondolom a fantázia az egy dolog,a tettek meg megint más
helyzetet hozhatnak.Nem hiszem,hogy attól mert valaki fantáziál de tettekben azt nem teszi meg,(mert jelen esetben mindig a fantáziád ellen fordultált végül) akkora bűnnek számítana.Ez valahol olyasmi lenne,hogy ne fejlődj,mert akkor csak több tapasztalatod lesz.A fantáziát szerintem amúgy sem lehet megállítani,mivel az minden kapcsolatban lesz.(lásd fejlődés).Szóval szerintem,inkább arra keress választ,hogy miért nehéz a kapcsolatban lenni és miért akarsz inkább "dobbantani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!