Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért gondolom, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolom, hogy a nők fognak tönkre tenni? 27/F

Figyelt kérdés

Mindig is a harmónia, meg a közös célok álltak a középpontban párkapcsolataimban. Nem vagyok egy balhés srác, meg az a kimondottan nagymenő csajozós sem. Hosszabb kapcsolataim voltak, jelenlegi 3 éve tart. Minden nagyon szép, nincs vita, kisebb ellentétek vannak, de meg tudjuk beszélni. Olyan nőt találtam, aki minden szinten kielégít. Gondolok itt ideálra, barátra, stb... :)

Hogy a kérdés helyt álljon, arra lennék kíváncsi, hogy másnál is előfordul, hogy elcsábul, ábrándozik, ilyenek... Szeretem a jelenlegi páromat, vannak közös tervek, de ezek a vágyak, gondolatok nagyon zavaróak és egyáltalán nem tudatosak. Szeretném, hogy fentmaradjon az idill és a harmónia, de néha olyan nehéznek tűnik...és inkább dobbantanék. Pedig mindennél jobban szeretem.

És ebből a probléma körből született meg a kérdés a fejemben! :)

Köszi előre!

27/F

2013. márc. 9. 23:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem rossz.
2013. márc. 10. 14:08
 12/17 anonim ***** válasza:
van egy sejtésem hogy én vagyok itt az egyedüli lány aki írt,nos én 2éve vagyok együtt a párommal és nekünk is harmónikus a kapcsolatunk,de van (és szerintem ez majdnem minden nőnél előfordul) hogy én is elkalandozok,nekem nem kell más félre ne érts,de egyszerűen csak kívánok,egyre többet,de akkoris csak az ő teste és mozgása meg az arca ugrik be,talán mert nagyonnagyon szeretem.Teljesen természetes az hogy elkalandozunk,én szoktam más ismeretlen férfiakkal beszélgetni(CSAK NETEN) erről és mivel beindul a fantáziám és ötleteket kapok,hogy hogyan tegyem színesebbé a szexuális életünket mindig sikerül a páromat meg is lepnem és ki is tudom élni magam,mások segitsége álltal.Szerintem "ismerkedj" de ne személyesen,mert ott már nem tudod hol a vészfék.
2013. márc. 10. 23:29
 13/17 anonim válasza:

Úgy gondolom a fantázia az egy dolog,a tettek meg megint más

helyzetet hozhatnak.Nem hiszem,hogy attól mert valaki fantáziál de tettekben azt nem teszi meg,(mert jelen esetben mindig a fantáziád ellen fordultált végül) akkora bűnnek számítana.Ez valahol olyasmi lenne,hogy ne fejlődj,mert akkor csak több tapasztalatod lesz.A fantáziát szerintem amúgy sem lehet megállítani,mivel az minden kapcsolatban lesz.(lásd fejlődés).Szóval szerintem,inkább arra keress választ,hogy miért nehéz a kapcsolatban lenni és miért akarsz inkább "dobbantani".

2013. márc. 11. 01:22
 14/17 anonim ***** válasza:
De a gondolatokat-ha elég erősek- előbb utóbb tettek is követni fogják, ezért mondom, hogy az a kapcsolat rossz. Ez az én meglátásom. Ha ő lesz a feleséged kérdező, akkor bocsánatot fogok kérni, de addig fenntartom a véleményemet:)
2013. márc. 11. 15:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Utolsó tényleg nem rossz a kapcsolatom! Nem hiányzik belőle semmi, minden tökéletes. Bennem van a hiba. Jó meglátás volt, hogy bűnnek érzem ha fantáziálok, de ezen próbálok változtatni, elfogadni. Őt szeretném feleségnek még mindig, de akkor is ott van még 2 millió nő. Nem találhatnék jobbat érzelmileg sem, meg testileg sem, ezt tudom. Ezért vagyok kiakadva magamom, hogy miért jön rám görcs, amikor egy helyes lánnyal találkozom, vagy ilyesmi. Nem szeretném felborítani a kapcsolatomat egy kalandért, ami nem is biztos, hogy olyan jó lenne.
2013. márc. 11. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem élted még ki magad. Az ismerősöm (ffi) 40 felett van, több mint 400 csajjal volt dolga (nem hosszútávú kapcs, plusz lányok klubbokból pénzért) és elérte azt a pontot hogy megtalált egy lányt, akivel két éve együtt van és nem néz se balra, se jobbra. (mondjuk ez a lány fiatalabb nála elég sok évvel).
2013. ápr. 28. 22:57
 17/17 A kérdező kommentje:
lehetséges ez is... :)
2013. máj. 6. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!