Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolom, hogy a nők fognak tönkre tenni? 27/F
Mindig is a harmónia, meg a közös célok álltak a középpontban párkapcsolataimban. Nem vagyok egy balhés srác, meg az a kimondottan nagymenő csajozós sem. Hosszabb kapcsolataim voltak, jelenlegi 3 éve tart. Minden nagyon szép, nincs vita, kisebb ellentétek vannak, de meg tudjuk beszélni. Olyan nőt találtam, aki minden szinten kielégít. Gondolok itt ideálra, barátra, stb... :)
Hogy a kérdés helyt álljon, arra lennék kíváncsi, hogy másnál is előfordul, hogy elcsábul, ábrándozik, ilyenek... Szeretem a jelenlegi páromat, vannak közös tervek, de ezek a vágyak, gondolatok nagyon zavaróak és egyáltalán nem tudatosak. Szeretném, hogy fentmaradjon az idill és a harmónia, de néha olyan nehéznek tűnik...és inkább dobbantanék. Pedig mindennél jobban szeretem.
És ebből a probléma körből született meg a kérdés a fejemben! :)
Köszi előre!
27/F
mi a nehéz?
és hogyan tudna tönkretenni,ártani neked?
szerintem se nyafogj mert szerencsésebb vagy jóval mint mások
24f ... nekem meg barátnőm se volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!