Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretek valakit, de nem akarom elválasztani a párjától?
Októberben ismerkedtem meg egy lánnyal az új munkahelyemen. Az első pillanattól fogva beleszerettem. A gond csak az, hogy ő egy 3 éves párkapcsolatban él. A kapcsolatuk elég viharos, a srác nagyon féltékeny. Próbáltam nem beszélni vele, bunkó lenni, stb, de nem jött be. Bevallotta, hogy ő szeret engem, de van barátja, és mellette akar maradni, mert őt is szereti. Viszont szarul érzi magát, hogy közben rám (is) vágyik. Én nem mondtam neki soha, hogy mit érzek iránta, mert pár éve pont így vesztettem el a menyasszonyomat. Jött egy harmadik fél és elvette tőlem. Tudom milyen szar érzés, és nem akarom, hogy ezt más is átélje.
Viszont kezdek tönkremenni ebbe az egészbe. Olyan ideges vagyok tőle, hogy már gyomorfekélyem lett, nem alszok, zaklatott vagyok. Imádom a munkámat, de már a felmondáson gondolkozom, hogy valahogy túléljem ezt az egészet. Általában meg tudom oldani a saját problémáimat, sőt sokszor még másokét is, de ezzel most zátonyra futottam.
Ha, valakinek van egy normális ötlete, kérem segítsen, mert ebbe már tényleg tönkremegyek!
22 éves srác
Először is dugd meg, az a minimum.
Amúgy meg mindig a nő választ ezt tudhatnád.
Ő fogja eldönteni hogy a hapsijával marad, vagy pedig otthagyja érted.
Sajnos le kell mondanotok egymásról, ez igy egyikötöknek se jó. Tudom, nehéz ha látjátok egymást nap mint nap a melóhelyeden, de nincs más választás.
Kezdj el másfelé keresgélni, ismerkedni, új hobbikat találni amivel teljesen lekötöd magad.
Ah, én is hasonló cipőben járok :(
Nekem sokat panaszkodott az illető a párjáról, hogy nagyon nem jönnek ki stb. Nekem tudja, hogy én is oda vagyok érte és én is tudom. Viszont nem lépett, így én úgy vagyok ezzel, hogy nem fogom kivárni, míg szakítanak és akkor majd az enyém lesz. Nekem ez olyan, "nincs ló jó a szamár is ", szóval én megszakítottam vele minden kapcsolatot és kihevertem. Mondjuk neked rosszabb ha egy helyen dolgoztok, de hogy ne golyózz be, muszáj lesz valahogy eldöntened, hogy harcolsz érte , vagy elengeded ! És ha döntöttél akkor lesz a következő lépés, hogy hogy valósítod meg a döntésed !
Nem egyszerű:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!