Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik azok amikor valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok amikor valaki nem kap levegőt a párjától, nem kap teret, megfullad a kapcsolatban stb?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalatok is érdekelnek, de esetleg más kapcsolatoké is hogy mikor éreztétek, mi lett a következménye, mit lehet ellene tenni stb
2012. máj. 17. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mármint arra gondolsz, hogy miből érzi ezt valaki?

Nekem saját tapasztalatom nincs, de úgy tudom elképzelni, hogy megtilt az illető dolgokat a másiknak, vagy kijelenti, hogy csak vele lehet. Ne barátkozzon másokkal, ne járjon el nélküle sehova, ott lóg a nyakán. Naponta 50 sms, 20 hívás, állandó szerelem kinyilvánítása.

2012. máj. 17. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Körülbelül azok a dolgok,amiket az első válaszoló leírt.Amikor valaki folyton a másikkal akar lenni,a nyakán lógni,és ezt meg is teszi minden elképzelhető formában.
2012. máj. 17. 22:47
 3/8 anonim válasza:
Közölni kell vele, hogyha nem változtat kicsit a dolgokon, és a gondolkodásán, nem ér el vele egyebet, minthogy nem lesz hosszú életű a kapcsolat...
2012. máj. 17. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

én most érzem, amikor azt is titkolom, hogy van netem itthon.

szabályosan rejtett mappában van a parancsikon.

és akkor is érzem, amikor a tesója meglát, hogy egy sráccal beszélgetek. már félek, hogy megy az infó, jaj mi lesz.

akkor is érzem, amikor azért kell hétvégén fel kelnem, mert ő ébren van és napközben leszid, hogy sokáig alszom. szabályosan nem merek aludni reggel.

minden teloszám törölve van a hívásinfómból, mert ha hirtelen nem tudok visszaemlékezni, hogy kivel beszéltem, meg vagyok vádolva, hogy hazudok.

nem merek már mit felvenni, csak ha ő megmondja mit lehet.

következménye: megszületett az első gondolatom, hogy szakítani kell, de kapcs.függő vagyok.

ellene tenni: minden úgy szerveztem, hogy távkapcsolatban legyünk. együtt is vagyunk, meg nem is..

2012. máj. 17. 22:57
 5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mi a kutya úristent akar tőled. Ha értelmes választ kapsz akkor egyenesben vagytok.
2012. máj. 17. 23:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Az olyan, hogy mindig a nyakadban liheg, állandóan rádmászik, szeret, de nem hagy békén, mindig téged bámul, mindig együtt akar menni veled mindenhova, minden nap. Ha te mást akarsz, másokkal menni, akkor féltékenykedik, mérges lesz, és duzzog, mert nagyon akaratos. Nekem az ilyen kapcsolatom max 3 hónapig tartott, de akkor már nagyon untam, végül dobtam a srácot.

Mit lehet ellene tenni, hát pl hagyni teret a másiknak, megvárni hogy ő hívjon fel és nem megszabni neki hogy mit csinálhat és mit nem.

Ha meg téged birtokolnak és ez fullaszt, akkor ott kell hagyni, mást keresni, mert valószínűleg nem ez a neked való pár.

De van akinek ez bejön, pl egy szeretethiányos ember szerintem tud örülni annak ha valaki birtokolni akarja, mert annál erőteljesen érzi hogy ezerrel nyomul rá a nap minden percében.

2012. máj. 18. 01:41
 7/8 anonim válasza:
Azt szokás ilyesmire mondani, hogy külön hajóban eveznek, ami már eleve egy rossz kapcsolatot feltételez. Szét kell válni ha az egyik fél sem adja be a derekát.
2012. máj. 18. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatomat írom le: Épp ezért 1 hónapig voltam a sráccal, pedig az a kockahasú, helyes arcú, mindenkinek bejön típus volt,és hozzá nagyon kedves, tanult srác. Még a barátnőm beszélt rá, hogy hú,főnyeremény,megér egy próbát. Nekem probléma volt, más lehet, hogy örült volna, de állandóan velem volt. Nyár eleje volt, még tartott nekem a vizsgaidőszak, még a szóbelikre is elkísért a folyosóig, kint megvárt, mindig vagy nálam aludt, vagy ha rá tudott venni, hozzájuk mentem. Napi 2 óra szabadságom volt tőle, míg edzett,neki már nem volt suli. Mindenhova elkísért és magával vitt, 1 hét után ismertem anyukáját és a barátait is. Rögtön az elején telefont adott, amin ingyen beszéltünk...állandóan hívott, bár engem legalább nem ellenőrizgetett, mondjuk mindig a nyakamon volt,nem volt mit. Képes volt 3 órát ülni engem nézve, amíg besütöttem a hajamat, szó nélkül. Ami meg betette a kaput, 3 hét után közölte, ha megyek haza vidékre a szüleimhez, ő jön velem. Nem is hívtam én!!!! Nem akartam bemutatni,majd csak min. 1 év után. Engem ezek sokkoltak, amúgy is szeretek egyedül lenni sokat. Aztán közös megbeszéléssel vége lett, nem volt buta, érezte, hogy nem oké valami, mikor szóba hoztam, mondta, hogy döntsem el mit akarok, csak rajtam áll,vége lett.
2012. máj. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!