Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok amikor valaki nem kap levegőt a párjától, nem kap teret, megfullad a kapcsolatban stb?
Mármint arra gondolsz, hogy miből érzi ezt valaki?
Nekem saját tapasztalatom nincs, de úgy tudom elképzelni, hogy megtilt az illető dolgokat a másiknak, vagy kijelenti, hogy csak vele lehet. Ne barátkozzon másokkal, ne járjon el nélküle sehova, ott lóg a nyakán. Naponta 50 sms, 20 hívás, állandó szerelem kinyilvánítása.
én most érzem, amikor azt is titkolom, hogy van netem itthon.
szabályosan rejtett mappában van a parancsikon.
és akkor is érzem, amikor a tesója meglát, hogy egy sráccal beszélgetek. már félek, hogy megy az infó, jaj mi lesz.
akkor is érzem, amikor azért kell hétvégén fel kelnem, mert ő ébren van és napközben leszid, hogy sokáig alszom. szabályosan nem merek aludni reggel.
minden teloszám törölve van a hívásinfómból, mert ha hirtelen nem tudok visszaemlékezni, hogy kivel beszéltem, meg vagyok vádolva, hogy hazudok.
nem merek már mit felvenni, csak ha ő megmondja mit lehet.
következménye: megszületett az első gondolatom, hogy szakítani kell, de kapcs.függő vagyok.
ellene tenni: minden úgy szerveztem, hogy távkapcsolatban legyünk. együtt is vagyunk, meg nem is..
Az olyan, hogy mindig a nyakadban liheg, állandóan rádmászik, szeret, de nem hagy békén, mindig téged bámul, mindig együtt akar menni veled mindenhova, minden nap. Ha te mást akarsz, másokkal menni, akkor féltékenykedik, mérges lesz, és duzzog, mert nagyon akaratos. Nekem az ilyen kapcsolatom max 3 hónapig tartott, de akkor már nagyon untam, végül dobtam a srácot.
Mit lehet ellene tenni, hát pl hagyni teret a másiknak, megvárni hogy ő hívjon fel és nem megszabni neki hogy mit csinálhat és mit nem.
Ha meg téged birtokolnak és ez fullaszt, akkor ott kell hagyni, mást keresni, mert valószínűleg nem ez a neked való pár.
De van akinek ez bejön, pl egy szeretethiányos ember szerintem tud örülni annak ha valaki birtokolni akarja, mert annál erőteljesen érzi hogy ezerrel nyomul rá a nap minden percében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!