Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelj, megtörtént! Ez van, bár itt a lányok hivatalból keresztre feszítenek és nem mondom, hogy nem adnék nekik szöget hozzá.
Csakhogy legalább bánod, sokan sajnos idáig sem jutnak el.
Ez bizony pozitívum és addig jó amíg szenvedsz miatta. Erre nincs indok és nincs mentség, ha pedig még is találsz, akkor olyan emberré válsz akinek nem gáz, ha megcsalja a párját.
Bizony benne van a pakliban, hogy két szék közül földre esel, mégpedig úgy, hogy jól bevered a hátsódat és utána még ***be is rúgnak.
Viszont te most a saját kis lelkivilágoddal foglalkozol te pedig valójában rosszat tettél mind a két lánnyal. Főleg ha a jelenlegi párodat szereted. Mert akkor az előző barátnőd lelkét is csak kínoztad ezzel.
Mert ha újra összejössz vele, akkor sem tudsz vele boldog lenni, éppen ezért ő sem veled.
Hát szokták mondani, hogy mi pasik a farkunkkal gondolkodunk, kár hogy nem tudunk neki inteligencia növelőt adni. Látod, ezért kell fejen verni a nagyokost, vagy lerendeztetni az asszonnyal mielőtt az exel találkozol és akkor talán nem veszi át az irányítást. -Persze ez most már késő bánat.
Amúgy ha nem mondod el neki szenvedni fogsz, ha elmondod akkor is. Ha nem tudja akkor is bántottad a lelkét, csak nem tud róla. Szerintem azonban legalább hagy legyen joga eldönteni, hogy megbocsájtja neked ezt vagy sem. -Ha valóban szereted, megadod neki ezt a jogot és nem kényszeríted arra, hogy hazugságban éljen.
Sok ertelmetlen komment utan (tisztelet a kivetelnek) lassunk valami ertelmeset...
Helyzetfelismeres: van baratnod bekeben eltek, jon egy ex, akivel d*gsz egy jot es szevassz
Merlegeles:
Ha elmondod a bnodnek, kiakad
Ha nemmondod el, akkor "gerinctelennek" tartod magad es esz a fene, viszont beke van
Sajat tapasztalat: elmomndtam a bnomnek hogy elgondolkoztam rajta hogy visszamegyek az exemhez, es 1 ev utan is felemlegeti hogy ragondoltam, vagy vegiggondoltam a dolgot
Konkluzio:
ha az elsot valasztod, akkor kidob
ha a masodikat valasztod, akkor sincs semmi, hisz jolerezted magad, valoszinuleg 19 evesen nem a jovendobelidet csaltad meg, csak egy baratnodet, fiatal vagy ELJ! tedd meg azt amihez nekem nincs tokom sajnos..
Velemeny(nagyon fontos!!!) :
TE KELL DONTS!!
Valóban kevés a válaszok közt a konstruktív megoldás, az első követ hirtelen mindenki felkapta, és már dobálják is rád.
Ne gondold, hogy nem történt meg másokkal is ugyanez, férfi vagy, könnyű csábítani, és tapasztalatlan vagy, nem vetted észre a határt, amit nem kellett volna átlépned.
Hja, megérdemled, hogy egy ideig gyűlöld magad, ez fog majd segíteni abban, hogy ne egy - mások által előszeretettel gerinctelennek bélyegzett - megoldást válassz, illetve hogy ne legyen cél, hogy kihasználj egyszerre két nőt.
Másrészt azért ne edd szét magadat, belevittek valamibe, amit nem akartál, ez nem egy tudatos döntés volt.
Amit viszont ezután mondasz és döntesz, viszont már a te felelősséged lesz. Két lehetőséged van.
Felhívni az exet, megköszönni a boldog időket, és megkérni, hogy ne keressen, és egyértelműen megmondani neki, hogy nem akarsz vele lenni, semmilyen körülmények között. Ebben az esetben nem mondanám el a barátnőnek, ne tedd rá a saját terhedet. Dolgozd fel magad, ne kérj bocsánatot (mert azért az nem jár).
A másik, hogy azt mondod, adsz egy esélyt az ex-nek. Ebben az esetben megmondod a barátnődnek, hogy ennyi volt, sajnálod, vége, mert találtál mást (visszataláltál).
Szóval: lelkiismeret-furdalás OK, önmagad hibáztatása egy határig OK, de dolgozd fel, és ezt magad - a nők "segítsége" nélkül - kell megoldanod. Ami döntést hozol, férfiként hozd és tartsd magad hozzá.
Ha ne is törd össze magadat, azért a könnyű utat se válaszd. Így vagy úgy, de döntened kell. Lehet két nőt szeretni, de birtokolni nem.
Válassz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!