Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, adjatok tanácsot? Mi történt vele?
Összejöttem egy nálam 18 évvel idősebb férfival. de az elején én nem akartam ezt az egészet, csak addig nyomult míg belezúgtam. Ő 200 kmre lakik tőlem és 2 hetente haza járt hétvégén. a szüleinél lakik, mert elvált a feleségétől és van 2 lányuk. 3 hónapig happy volt minden...állitólag ő is szeretett, napjában többször hívott.... másfél órákat beszéltünk, kb napi 10 sms, olyanokat mondott mindig, hogy nagyon szeret, nem akar elvesziteni, a mindene vagyok, velem akarja leélni az életét meg stb... és 2 hete szombaton haza ment hétvégére és akkor éreztem hogy valami megváltozott...nem hivott olyan sokszor, már nem az volt minden második szava hogy szeret. 1 hétig kérdezgettem töle mindig hogy mi a baja, és mindig azt mondta, hogy semmi, rémeket látok, hisztizek, bolond vagyok meg ilyesmi. aztán multhéten szombaton megint haza ment és beszéltünk telon, azt mondta hogy felhivták a lányok hogy vasárnap menjenek el moziba..mondom jó...ebbe nincs semmi...multkor is elment velük...de azt mondta hogy azt akarják hogy 4 en menjenek a volt felesége is. erre bepöccentem, mert ez milyen már...eddig gyülölte a nöt, még beszélni sem akart rola nem hogy moziba menni vele...erre mondtam neki, hogy ez igy nekem nem megy, miért nem tud öszinte lenni és hogy felejtsük el egymást. erre azt mondta hogy majd ha hétfön vissza jön akkor megbeszéljük. vasárnap egésznap nem keresett, hétfön reggel irtam neki smst, hogy vissza e jött? azt mondta nem, majd kedden, de nem tudja mit akar, rájött hogy mégsem akarja lekötni magát és hogy lehet hogy ő egy laza kapcsolatra vágyik. nem kerestem 2 napig, mire szerdán irtam neki, hogy kapott elég időt és hogy irja meg hogy hol és mikor találkozunk mert választ szeretnék kapni néhány kérdésemre, azután elfelejtjük egymást. szóval találkoztunk szerdán és azt mondta, hogy lehet megijedt attol hogy megint komoly kapcsolata legyen, meg hogy én még mennyire fiatal vagyok és nem fogja tudni megadni nekem azt amit az élettöl várok és ezt miattam teszi akármennyire szenved ő is. lehet megfogja bánni egy kis idő múlva de ez igy nekem jó... kiszálltam a kocsiból és ott hagytam. másnap irtam neki egy smst, hogy amikor én azt mondtam hogy üres nélküle az életem akkor nem túloztam. erre vissza irt, hogy bármennyire is szeret és fájdalmas neki is elkell hogy engedjen. irtam neki, hogy semmire nem kötelezhet senki és hogy nagyon fájdalmas ez nekem, erre nem válaszolt. eldöntöttem hogy akármennyire is fáj muszáj elfelejtenem...erre ma este elmentem fürödni és jöttem vissza egy sms várt...tőle..annyit irt hogy nem gondolta volna hogy ennyire szenvedni fog a hiányomtól..ha tényleg szeret...akkor nem hagy ott ilyen indokkal...de ha nem szeret akkor miért ir? miért ir ilyet hogy szeret és hiányzom neki? nem értem...
és rettentöen magam allatt vagyok nem látok ki útat . :(
minden este ugy fekszek le könnyel a szememben, hogy bennem van a remény, hogy hát ha holnap megkeres és újból kezdjük
ennyire még nem voltam szerelmes soha senkibe:( mindig ő van a fejemben...mindenről ő jut eszembe...egy hangról, egy szóról, egy dalról, egy utcáról, egy mozdulatról, ha ránézek az órára mindig rágondolok hogy most mit csinálhat...ugy várom a hivását, smsét mint még sosem ..
teljesen céltalan vagyok. nincs miért várnom a holnapot..
Szerintetek mi lehet a háttérben? Légyszi normális válaszokat kérek!! :( 23/ L
ezt nem lehet tudni
nem tudom, hogy a családjával hogy áll
egy biztos a férfiaknál is előfordul ilyen, főleg ha régóta vannak kapcsolatban 40 körül, mindegy hogyan hívom
ez valakinél gyorsabban lecseng, valakinél nem, szóval keressél egy srácot Magad mellé, ez a tanácsom N
Nálunk 10 év különbség van és én is elhajtottam egyszer mondván hogy túl fiatal, de aztán meggondoltam magam és évek óta együtt vagyunk....DE!
Én sosem voltam házas, gyerek sincs.
20 év szerintem is túl húzós, ha most nem is de később mindenképp. Én nem fojtatnám, de a te életed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!