Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Légyszives adjatok tanácsot! Mit tegyek? Valaki tud tippet adni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú szerintem ennyire még nem tetszett senki szinte már szerelmes vagyok belé. Én is bejöttem neki még kb. egy hónapja és akkor próbáltunk beszélgetni aztán azt mondta hogy először mégcsak ismerkedjünk aztán meglátjuk mi lesz. Majd úgy vettem észre ez az ismerkedős dolog sem halad (egyébként ilyen téren elég félénk) ezért megkérdeztem mit szeretne azt mondta majd megbeszéljük maj elhívott és azt mondta legyünk barátok nagyon jó barátok majd meglátjuk mi lesz. De nekem még mindig nagyon bejön...2012. nov. 5. 22:22
1/8 anonim válasza:
Akkor kezdeményezz.irányítsd a dolgokat
2/8 anonim válasza:
Én tudok neked egy tuti tippet adni,...
...csak nem most... :D
3/8 anonim válasza:
Szerintem sajnos finoman azt akarja éreztetni, hogy nem akar járni :( De ha kialakul egy jó barátság, ez még változhat...
4/8 A kérdező kommentje:
De nem bírja az ilyen rámenős lányokat mikor megkérdeztem tőle mot szeretne szerintem ott rontottam el... Meg amúgy én sem vagyok ilyen nyomulós bár először én is úgy éreztem ezt kell tennem.
2012. nov. 5. 22:33
5/8 anonim válasza:
Ezzel szerintem elutasított, csak nem akart megbántani.
6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj más is hajtana rá de őt durvábban utasította el...
2012. nov. 5. 22:39
7/8 anonim válasza:
Na, tessék a tuti tipp:
Mivel nagyjából sejtem, hogy mûködünk mi csávók, ezért a legcélravezetõbb, ha "egy életem, egy halálom", vagyis mindent 1 lapra teszel, s nem hagyod magad lekoptatni.
A fent nem szereti a rámenõs csajokat!!!!!
Csak kéreti magát. Aztán mikor már kezdi úgymond igába hajtani a fejét, akkor egy kicsit lesz@rod a dolgot, s úgy teszel, mintha nem érdekelne, majd megint tapadsz rá.
tudod, egyik kezed ad, a másik elvesz...
8/8 A kérdező kommentje:
köszi ez talán beválik;)
2012. nov. 6. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!