Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Adjatok tanácsot légyszíves!
Szóval ez nem a szerelem kategorába tartozik, de végülis közel áll hozzá... barátság, lényegében annyi van, h úgy érzem megutáltam a "barátaim" egy suliba járunk... és valahogy ebben az évben szépen lassan mindenki aki eddig tök közel volt hozzám egyszerűen elkezdett kerülni... 5éve ismerjük egymást... és nem értem a helyzetet. Tudom , h vannak hibáim, de mindenkinek vannak és mindig csak az, van, h nekem ilyenmeg olyan hibám vannak... miközben nekik is van, pl ma az volt, h mivel észrevettem , h "barátnőm" -nek van valami baja, és alig szól hozzám meg ilyenek megkérdeztem mi agondja... kb ha van valami gondja, könyörögni kell , h elmondja, inkább hallgat és semmibe vesz és ez nagyon rosszul esik...szóval azt mondta , h nem adok neki elég teret :D mintha kapcsolat lenne...meg, h nem tud miattam beszélgetni másokkal mert , h mindig beleszólok... mondjuk az is igaz, h van egy másik lány aki eddig sem szeretet , de most ebben az évben végképp utál, h.lye p.csának tart ...és szóval annyi , h én nem szeretek vele beszélgetni, így nem is nagyon tudok beleszólni, hogyha beszélget vele...de mindegy, nem is ez a lényeg... amúgy még az is nagyon szar, h végzősök vagyunk, és álldnoan arról vanszó, h kit hova nem vesznek fel, de folyamatosan és ezt is tökrossznak gondolom, mintha mindenki bebolondult volna és elkezdödtek az ilyen harcok...pedig nem is egyhelyre megyünk meg semmi
előre is köszi
Azokat az illetőket "barátoknak"tartod????
Most itt vagy a többiek kétszínűek vagy Te...
Vagy az is előfordulhat hogy csak kihasználtak mindvégig vagy megtűrtek...tudod igy nehéz választ adni hogy nem ismerlek sem téged sem a "barátaidat"...
Talán szelektálhatnád őket ugy hogy aki(pl karácsonykor külön emailt írt neked vagy smst,de olyan ami nem ugy érződik mintha kötelezően kaptad volna)
Amugy meg szerintem ne parázz most ugyis lessz új lehetőséged bőven barátkozni másokkal és ha benned is van hiba akkor dolgozhatsz rajta hogy helyrehozd és nem csak körülötted forog a világ!
Mit csinálj? Tarhonyát, az hamar kész
Vagy szilvásbuktát, mert szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!