Légyszives adjatok nekem tanácsot milyen alultasakos cica kaját érdemes venni? Mi a véleménytek a rolyal cenin alultasakosról?
Nekem 2 cicám van, a Whiskas a kedvencük.
Kivéve a halas...
A halas Whiskasszal en is befurodtem :)) Eloszor nyelte, mint kacsa a nokdelit, aztan a maradek 3 tasak alig fogyott el.
En nem etetem ilyennel, es dragallom. Az enyem Kitekat-ot kap, es azt is, haogy az elso mondta 1/nap... max 2 :)
Csak egy ötlet: amikor mentek vásárolni kaját, vegyetek le a polcról egy alacsonyabb minőségűt (pl whiskas, kitekat, boltok saját márkás termékei..stb), és vegyetek le egy közepesen jó- jó minőségűt (pl.: royal canin, applaws, bozita, miamor, acana, iams, orijen… ird be googleban és kiadja "jó minőségű vagy prémium macskatáp) és olvassátok el a hátulját mi van benne. És közben tartsátok végig az eszetekben, hogy a macska húsevő. Tehát jó ha magas a fehérjetartalma, ha nem rakják tele mindenféle ízfokozókkal, cukorral....stb.stb. Ami káros.
pl whiskas nedvestáp hústartalma 4% körüli a többi méreg. pl bozita hústartalma 90% körüli, a többi vitamin, víz...stb, amire a macska (kutya) szervezetének szüksége van az egészséges és hosszú élethez.
Régebben, mikor még nem ismertem a tápokat, csak amiket a tv-ben reklámoztak, azt hittem, hogy hú de jó fej vagyok, hogy whiskassal etetek... azóta már rájöttem a dolgokra, és borzasztóan szégyenlem magam, hogy eddig mivel etettem szerencsétlent!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!