Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjatok tanácsot kérlek. Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok tanácsot kérlek. Már nem szeret?

Figyelt kérdés
Járok egy fiúval 14 hónapja. Most a munkája miatt messzire kellett mennie és fél évig (amiből már letelt 3 hónap)csak telefonon meg interneten tudjuk tartani a kapcsolatot. Ingyen beszélünk telefonon, megbeszéltük, hogy felhívjuk egymást minden nap. Néha nem ért rá a munkája miatt és én ezt meg is értettem, de mostanra ez már rendszeres:| 2 hete volt egy nagyobb összeveszésünk, azon vitáztunk, hogy ahol ő zenél én nem szeretnék elutazni egyedül, mert nem tudnék mit csinálni egy idegen szórakozóhelyen miközben ő egész este dolgozik és nem tud velem foglalkozni. Megsértődne, ha vinnék magammal valakit.. Na mindegy, mostanában kétnaponta vagy háromnaponta, ha felhív és kb 10 percet beszélünk. Most volt valentin nap, én délelőtt felhívtam kedvesen.. mondtam neki, hogy boldog valentin napot. Viccből megkérdeztem, hogy ha már nem tudjuk megünnepelni rajzol e nekem valamit vagy írhatna egy verset o.o erre azt tudta válaszolni, hogy nem költő. Én meg készültem neki meglepetéssel és mondtam neki, hogy este beszéljünk. Annyira hívott fel este, hogy nem ér most rá majd később beszélünk. Azóta nem beszéltünk. Mondtam neki, hogy ha már nem akarja ezt az egészet mondja meg és ne szenvedjünk.. de azt mondta, hogy annál sokkal fontosabb vagyok neki, hogy eldobja ezt az egészet és, hogy szeret. Én szeretem nagyon. Nem tudom mit tegyek:( Azt még hozzá teszem, hogy ő 23 éves én meg 21.
2013. febr. 16. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret annyira mint gondolod. Oké, fontos a munka de azért szakítsunk már időt a párunkra is. Ha a helyzet hamarosan nem változik akkor lapátra vele és keress olyat aki jobban megbecsül! 20/F
2013. febr. 16. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Igazat adok mindkettőtöknek. Dolgozik, hogy legyen pénze, és munkája, amik a mai világban ugye fogytán vannak. Neked meg kellene őt értened, hogy igenis dolga van, nem ér rá, és mire végez a munkával, már csak nyugalomra vágyik, nem arra, hogy rágjad a fülét telefonon, hogy már megint nem foglalkozik veled és alig beszéltek. Ugyanakkor - ha annyira nagyon fontos vagy neki, akkor hajlandó változtatni a helyzeten, és megpróbál a te kedvedben is járni, nem csak a saját érdekeit nézi. Próbáld megbeszélni vele. Ha nem sikerül, gondold át, hogy van-e így értelme ennek az egésznek. De mivel te hoztad először szóba a szakítást, egyértelmű, hogy neked már megfordult a fejedben a dolog, és inkább afelé hajlasz, mint egy távkapcsolat felé. Sajnálom, hogy így alakult. De ennek nem lesz jó vége...

L/21

2013. febr. 16. 19:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy egy pár napig nem veszem fel neki a telefont, hagyom hagy csörögjön. Aztán vagy rájön arra, hogy fontos vagyok az életébe és hiányzok neki vagy nem. A másik lehetőség meg az, hogy felveszem és azt mondom, hogy legyen ebből ennyi. Nem tudom, hogy melyik lenne jobb..
2013. febr. 16. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem valójában teljesen egyértelműnek tűnik, hogy te már nem szereted ezt a fiút, egyszerűen csak még kötődsz hozzá, ami még fog is tartani egy darabig. De ennek így valóban nincs értelme. Ezért gondold át jól, hogy folytatod és tűrsz, megpróbáltok változtatni, vagy pedig pá-pá. A szivatással nem fogsz elérni nála semmit, hidd el, tapasztalat... :)

2013. febr. 16. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:

19:48-kor

bocs, második vagyok XD

2013. febr. 16. 19:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Szeretem, csak már annyiszor szóba hoztam ezt neki és nem érti meg. Azt mondja, ha a szakítást hozom fel, hogy hihetetlen, hogy én ilyen könnyen eldobom ezt az egészet. Pedig ez nekem is nehéz. Igazából, az esik rosszul, hogy a haverjával(akivel együtt dolgozik) vele el tud menni ebédelni stb.. De arra nincs ideje, hogy velem beszéljen fél órát. Eleinte ezeket próbáltam elnézni, de már nem megy. Ha nekem fontos valaki úgy szervezem a napom, hogy legyen rá időm, ha nem is sok, de 20 percem.
2013. febr. 16. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Neked kell eldöntened. Vagy vele, vagy nélküle...
2013. febr. 16. 20:26
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, segítettek:)
2013. febr. 16. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az képtelenség, hogy annyit dolgozik, hogy ne legyen rád 20 perce. Egyszerűen ha szeretek valakit, akkor érdekel, hogy mi van vele. Ennyi. Szerintem vagy ilyen nemtörődöm, vagy ennyi volt a kapcsolat. Mindenesetre ha nem sikerül megbeszélni a dolgokat, az elég kiábrándító, akkor valahogy értelmét veszti az egész kapcsolat.
2013. febr. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!