Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halálosan szerelmes vagyok a barátnőmbe ez nem baj?
Figyelt kérdés
lassan 4 éve ismerem, azóta mindig volt bennünk egy kis szikra.. aztán most összejöttünk. 17 vagyok énis meg ő is és én úgy érzem megtaláltam az igazit! Még nem feküdtünk le mert még nem áll készen se ő se én. Ő is azt mondja, hogy nem tudná mással elképzelni az életét, csak velem. DE.. ha Isten ne adja, valamiért szakítunk, én abba belebolondulnék!!! Soha nem akarom elveszíteni vagy más fiúval látni!!! Ez már nagyon gáz? :S2013. febr. 27. 17:07
1/5 anonim válasza:
Igazából itt nincs kérdés, csak nincs barátod akinek elmondhatnád...
akkor gyere ide ha választ akarsz kapni valamire
amúgy meg gáz, elég b.zis
2/5 anonim válasza:
ez tiszta jo :) szerencsés a lány. csak maradjon is így. mert a szerelem nagyon hamar elillan
3/5 anonim válasza:
hát...attól függ mióta vagytok együtt ! ha már régen akkor nem gáz de mondjuk ha egy hete vagy hónapja vagytok (ilyesmi) akkor az nem jó mert még könnyen csalódás lehet a vége
4/5 anonim válasza:
Nyugi, majd elmúlik. Ő is ugyanolyan büdöset szarik mint te.
5/5 fannyyy válasza:
Nem gáz! Ha valakit szeretsz, azt nem is akarod elveszíteni. Viszont felesleges ilyeneken törni a buksidat, hogy pl. mi lenne ha szakítanátok. Lehet fogsz csalódni a szerelemben, de erre felkészülni nem tudsz. Élvezd a kapcsolatotokat és akkor foglalkozz ilyenekkel ha azt érzed nincs valami renben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!