Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szerelmes vagyok a barátnőmbe és mi véleményetek az egészről?
10 évesek vagyunk és én lány vagyok de a barátnőmbe régóta szerelmes vagyok mondtam is neki érzek iránta többet mint barátság és megcsókoltam meglepődött kicsit furán nézet rám később mondta ő is kezd irántam érezni és elkezdünk csókolózni de ez már 3 hónapja tart köztünk többet is kipróbáltunk mint csók kipróbáltuk milyen a nemi kapcsolat és mind kettönknek tetszet és sokszor csináljuk !
Kérdésünk az lenne szüleinknek hogyan mondjuk el hogy mi lezbikusak vagyunk és egymásért élünk ?
facebookon feltettük a kérdést és csak lájkoltak és őszinte gratulációkat adták de kérdésre nem adtak választ :(
egyik fészbukos ismerősöm mondta ezt az oldalt ezért írtam ide.
Szia, sziasztok! Én egy srác vagyok, (már kicsit "öreg" srác), és heteroszexuális, van is barátnőm. Én nagyon örülök, hogy rátaláltatok egymásra, és megtaláltátok a boldogságot, nagyon őszintén!!!
Kíváncsi lennék, hogy hol jöttetek össze, a barátnőd szülei ismernek-e téged, és te is ismered-e az ő szüleit?
Én nagyon-nagyon szeretnék segíteni nektek, mert drukkolok ám nagyon! Elmondtátok-e ezt már másnak, vagy megtudta-e ezt valaki más már a környezetetekben, vagy egyelőre csak ti tudtok erről?
Sokszor randiztok-e? Szóval ezeket tudnom kéne és akkor tényleg tudnék segíteni, biztos vagyok benne! Nem hagylak cserben titeket, kitaláljuk együtt a megoldást, jó?
Küldhettek üzenetet privátban is, de itt az oldalon is!
Örülök hogy hall az ember ilyent is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!