Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is szerelmes vagyok a barátnőmbe és mi véleményetek az egészről?

Figyelt kérdés

10 évesek vagyunk és én lány vagyok de a barátnőmbe régóta szerelmes vagyok mondtam is neki érzek iránta többet mint barátság és megcsókoltam meglepődött kicsit furán nézet rám később mondta ő is kezd irántam érezni és elkezdünk csókolózni de ez már 3 hónapja tart köztünk többet is kipróbáltunk mint csók kipróbáltuk milyen a nemi kapcsolat és mind kettönknek tetszet és sokszor csináljuk !

Kérdésünk az lenne szüleinknek hogyan mondjuk el hogy mi lezbikusak vagyunk és egymásért élünk ?

#lezbians1
2012. dec. 29. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem a 10 évesek nem ismerik még a gyakorikerdesek.hu oldalt! :) ők inkább facebookoznak!
2012. dec. 29. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Kitalálom... C kategóriások vagytok..
2012. dec. 29. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez kamu 10éves nem így fogalmaz...
2012. dec. 29. 20:18
 4/8 A kérdező kommentje:

facebookon feltettük a kérdést és csak lájkoltak és őszinte gratulációkat adták de kérdésre nem adtak választ :(

egyik fészbukos ismerősöm mondta ezt az oldalt ezért írtam ide.

2012. dec. 29. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
faaakee
2012. dec. 29. 20:25
 6/8 A kérdező kommentje:
könyörgön nekünk ez fontos kérlek adjatok rá választ ! :(
2012. dec. 29. 20:27
 7/8 tinuska97 válasza:
simán mondjátok el.eddig is szerettek,mikor már ,,ilyen,, voltál,csak ők nem tudták és kész
2013. jan. 12. 16:52
 8/8 Joe Makepeace ***** válasza:

Szia, sziasztok! Én egy srác vagyok, (már kicsit "öreg" srác), és heteroszexuális, van is barátnőm. Én nagyon örülök, hogy rátaláltatok egymásra, és megtaláltátok a boldogságot, nagyon őszintén!!!

Kíváncsi lennék, hogy hol jöttetek össze, a barátnőd szülei ismernek-e téged, és te is ismered-e az ő szüleit?

Én nagyon-nagyon szeretnék segíteni nektek, mert drukkolok ám nagyon! Elmondtátok-e ezt már másnak, vagy megtudta-e ezt valaki más már a környezetetekben, vagy egyelőre csak ti tudtok erről?

Sokszor randiztok-e? Szóval ezeket tudnom kéne és akkor tényleg tudnék segíteni, biztos vagyok benne! Nem hagylak cserben titeket, kitaláljuk együtt a megoldást, jó?

Küldhettek üzenetet privátban is, de itt az oldalon is!

Örülök hogy hall az ember ilyent is!

2013. jan. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!