Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon büdös újabban, és zavar, valamiért nem fürdik! Hogy mondjam meg neki?
Nagyon büdös szó szerint, és már irritál, a lábszaga is rémes ha bejön a szobámba egyszerűen ki se tudom szellőztetni, múltkor anyám is beszólt, hogy mossam már meg a lábam azt hitte nekem ilyen büdös :/ pedig nem az enyém, de magamra vállaltam, nem akartam, hogy megtudja, hogy igénytelen... pedig eddig nem volt olyan! dezodorált, fürdött, tiszta volt, most meg nem borotválkozik, nem fürdik, zsíros a haja é büdös lábszaga van... a szexuális részéről meg ne is beszéljünk, mert a pénisze is rettentően büdös, orális szexet már nem tudom megtenni neki, viszont elvárja, de mondtam már neki, hogy nem lenne kedved egy közös fürdőhöz? erre azt mondja előbb fürödtem, rá ér az még... és elkezd rám mászni, aztán nem akarom megbántani, így hagyom, de tegnap rám szólt, hogy miért nem akarok lesz*pni? Én meg azt mondtam neki, hogy most nem lenne jó ötlet nem érzem jól maga... és a büdöstől tényleg nem voltam jól ablakot is nyitottam. Na mindegy. Mi lehet az oka, hogy nem fürdik és ennyire elhanyagolja újabban magát? Fél éve járunk, de ezt kb 1 hónapja csinálja. Mit tegyek? Ezt én nem fogom bírni... böfög is előttem, fingik is olyan mint akinek eltűntek a gátlásai irántam :( múltkor még egy nagyon büdöset is fingott és nevetett azon, hogy befogtam az orrom :(
17/L
Elvárja az orális szexeeeeet???????
Hoppá itt kezdődnek a valódi problémák. Ha Te adod örüljön neki,de nehogymár elvárja... pff
azonnal léptesd le mert ez nem normális dolog, hogy nem tisztálkodik, és ebből később még neked is gondod lehet, még elkapsz tőle valamit.
Persze mi nem ismerjük őt,könnyen ítélkezünk, de ez a "nem fürdik" dolog alapvetően nem normális!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!