Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire zavar, ha egy fiúnak büdös a lába? :D
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 15:52
3/21 A kérdező kommentje:
de ha kiderül, hogy büdös, akkor nem is lenne esélye nálatok?
2011. máj. 14. 15:55
4/21 anonim válasza:
használjon cipősprayt, lábsprayt stb.
Nekem is hajlamos izzadásra a lábam de mindig befújom és így nem érződik....ennyi
15/l
5/21 A kérdező kommentje:
szobatársamnak k*rva büdös lába van, bejön éjszaka, és arra ébredek, hogy hánynom kell :D
de a csaja simán befekszik mellé :D
ja, és amúgy a lábspray nem használ, mert attól csak még büdösebb lesz.
2011. máj. 14. 15:58
6/21 anonim válasza:
néha azért megmoshatná. a lábspray nem a lábmosás helyett van.
7/21 anonim válasza:
Pfuj, basszus!
Egy ember legyen már igényes és adjon magára - főleg, ha párkapcsolatban él. Hihetetlen...
8/21 anonim válasza:
minden fiúnak büdös a lába főleg annak aki sportol valamit...
erre van 1 jó megoldás -> fürdés.
9/21 anonim válasza:
IDIÓTA BARMOK fogjátok már föl, hogy vannak olyan dolgok amiket nem tudunk megakadályozni sprével vagy mosakodással. Ilyen pl az izzadtságszag és a lábszag.
Olyan idióták vagyok.
10/21 anonim válasza:
"Olyan idióták vagyok."
Freudi elszólás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!