Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket az mennyire zavar hogy egy pasival 1-2hete jársz és már meg akarja fogni a melled meg ilyesmi?
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 16:40
1/8 anonim válasza:
szerintem azt azé még nee 1-2 hét után majd később..
2/8 anonim válasza:
Kapcsolatot csak úgy kezdek ha szerelmes vagyok, akkor meg fogdoshatja. Idegenekkel meg nem "járok" csak mert tetszik.
20/l
3/8 anonim válasza:
Szerintem attól is függ,hogy hányszor találkoztunk.Én általában gyakran találkozom a partnereimmel,szóval szerintem
ez nem gáz,főleg ennyi idősen.Gimis koromban nem engedtem volna.
21/l
4/8 anonim válasza:
Tizenévesen ez még korai!
20 év után már esetleg lehetséges, ha a vágy megvan mindkettőjüknél...
5/8 anonim válasza:
szerintem sok is az az 2 hét, 1hét ideális.
6/8 anonim válasza:
Nem ütköznék meg rajta, mert vannak már tapasztalataim, de csak akkor mennék bele a játékba, ha egy szimpla "kedvelem"-nél mélyebben éreznék iránta.
22N
7/8 anonim válasza:
A pasim már másnap a seggemet fogdosta, bele voltam zúgva naná hogy megengedtem neki.Ha te is akarod, mi a baj? Ha nem akkor mond meg neki hogy korai vagy dobd ki ha nem akarsz tőle semmit
8/8 anonim válasza:
Hát a fenekemet engedem hogy fogdossák 1-2 hét után,mell az már más kérdés,szerencsére a barátom még nem akarta megfogni :)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!