Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom és köztem kb 200km...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom és köztem kb 200km van. Nemrég óta járunk de én nagyon szeretem. Túl sok a távolság?

Figyelt kérdés
féléve tart. nyáron ismerkedtünk meg és nagyon messze lakik.de nagyon szeretjük egymást,csak keveset tudunk találkozni.az a baj hogy mostanában facebookon sincs fenn és úgy érzem mintha nem érdekelném..amikor feljön írja hogy szeret meg minden.és sokat is kell tanulnia,de van hogy 3-4napig nem jön fel és nemértem mért..mert feltudna.fel sem hív.lehet h a távolság miatt már nem akarja annyira?

2013. febr. 18. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
vele beszéld meg. a távkapcsolat működhet. ajánlom inkább az msn-t vagy skypeot
2013. febr. 18. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ha tényleg szeret, a távolság nem akadály, tapasztalatból mondom, köztünk több ezer km van

nem tudom, elég fura így hallani h több napot nem is beszéltek. ha valakit szeretek, akármennyit is kell tanulnom (nagyon sokat, mivel most fogok érettségizni), akkor is szakítok rá időt :S

3/7 anonim ***** válasza:
Minket párommal a kezdeti időszakban konkrétan egy Bp-London távolság választott el, de majdnem minden este éjszakáig szkájpoltunk, pedig mindketten napi 10-12 órákat dolgoztunk. Egyik hónapban én, másik hónapban ő repült hozzám. (megjegyzem, volt olyan, hogy hetekig a létező legolcsóbb kajákat ettem, hogy a repülőjegyre mindig meglegyen a pénzem). Szerintem ehhez képest nem gondolja túl komolyan a barátod:S
 4/7 A kérdező kommentje:

hát még elég fiatalok vagyunk,16-17évesek.és ugye itt még a szülők is beleszólnak ezekbe a dolgokba..szóval van amikor azért nem volt fenn,mert az anyja miatt nem tudott.meg mindennap edzése is van..de azért zavar,mert én is nagyon sokat tanulok,mert nehéz gimnáziumba járok,és még is megoldom hogy mindennap feltudjak jönni.

És nem tudom mire vélni,meg,hogy így van értelme az egésznek? nem akarom elveszteni..

2013. febr. 18. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Húúh, 200 km-rel nem vállaltam volna be az biztos. Az azért már nagyon sok, az kb 3 hetenkénti találkozót jelentene vagy havi 1?

Azért 17 éves korban, ilyen távval... Ugye nincs saját kereset gondolom azért is szólnak bele meg a táv miatt. Lehet, hogy már nem olyan lelkes mint az elején, lehet hogy megérezte a km-t. Beszéld meg vele ha problémád van! Kérdezd meg, hogy mi van.

Én 21 vagyok, barátom is. Köztünk "csak" 80 km van, de eddig hetente tudtunk találkozni hétvégére általában mindig. De akkor is sok a 80 km, mert 1 óra 10 perc kb kocsival, busszal meg 2 és ugye árban is 2-3000 Ft. Szóval nem olcsó az utiköltség. De mivel szeretjük egymást, ezért nem érdekel minket az a 80 km, csak hát nem ugorhatunk át egymáshoz csak úgy olyan könnyen. Akkor van baj ha hétvégére is van valami.

2013. febr. 18. 22:59
 6/7 A kérdező kommentje:
igazából az a havi egy találkozó is jobb,mintha nem lenne semmi.nélküle nem tudom elképzelni..már egyszer szakítottunk emiatt.3hónapig bírtuk.Utána újrakezdtük.Szóval akkor inkább legyen egy tali havonta,mint hogy egyáltalán:/ és ami előtt szakítottunk is csinált ilyet hogy nem jöttfel,de mindig volt valami jó indoka.és érzem,hogy szeret.csak hát nemtudom.most fogunk elköltözni és akkor kb feleannyira fogok tőle messzelakni.de lehet hogy csak én ragaszkodom hozzá ennyire..viszont ő akarta újrakezdeni..nemértek semmit már..
2013. febr. 18. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
a 2.kommentelő vagyok, én 18 éves vagyok és köztünk több ezer km van
2013. febr. 19. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!