Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom és köztem kb 200km van. Nemrég óta járunk de én nagyon szeretem. Túl sok a távolság?
ha tényleg szeret, a távolság nem akadály, tapasztalatból mondom, köztünk több ezer km van
nem tudom, elég fura így hallani h több napot nem is beszéltek. ha valakit szeretek, akármennyit is kell tanulnom (nagyon sokat, mivel most fogok érettségizni), akkor is szakítok rá időt :S
hát még elég fiatalok vagyunk,16-17évesek.és ugye itt még a szülők is beleszólnak ezekbe a dolgokba..szóval van amikor azért nem volt fenn,mert az anyja miatt nem tudott.meg mindennap edzése is van..de azért zavar,mert én is nagyon sokat tanulok,mert nehéz gimnáziumba járok,és még is megoldom hogy mindennap feltudjak jönni.
És nem tudom mire vélni,meg,hogy így van értelme az egésznek? nem akarom elveszteni..
Húúh, 200 km-rel nem vállaltam volna be az biztos. Az azért már nagyon sok, az kb 3 hetenkénti találkozót jelentene vagy havi 1?
Azért 17 éves korban, ilyen távval... Ugye nincs saját kereset gondolom azért is szólnak bele meg a táv miatt. Lehet, hogy már nem olyan lelkes mint az elején, lehet hogy megérezte a km-t. Beszéld meg vele ha problémád van! Kérdezd meg, hogy mi van.
Én 21 vagyok, barátom is. Köztünk "csak" 80 km van, de eddig hetente tudtunk találkozni hétvégére általában mindig. De akkor is sok a 80 km, mert 1 óra 10 perc kb kocsival, busszal meg 2 és ugye árban is 2-3000 Ft. Szóval nem olcsó az utiköltség. De mivel szeretjük egymást, ezért nem érdekel minket az a 80 km, csak hát nem ugorhatunk át egymáshoz csak úgy olyan könnyen. Akkor van baj ha hétvégére is van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!