Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 honapja vagyok a baratommal, az elejen nagyon meglepodtunk mennyire egymasra talaltunk stb. viszont 400 km-re vagyunk. Nem vagyok biztos benne, h szeretem a baratom. Vagy csak a tavolsag csinalja ezt?
Figyelt kérdés
Tavkapcsolat, 2 hetente talalkozunk, mikor ki megy a masikhoz. Viszont utobbi idoben nekem nehez volt ra koncentralnom, fvoleg h ilyen messze van.
S nem tudom ha szeretem...Fura dolog ez h tavolsag, mert mire megszoknam, el kell menjen.
Mikor vele vagyok, jol erzem magam...de mikor nem, neha nem hianyzik..
Mit tehetek? hogyan vegyem eszre mi az igazan jo?
2008. okt. 27. 19:51
1/1 anonim válasza:
lehetséges hogy csak megszoktad azt hogy csak hétvégén találkoztok és ezért nem hiányzik annyira a hétköznapokban. Sajnos nálunk is ez volt a helyzet. bár mi csak 25kmre lakunk egymástol bnőmmel. Nyári szünetben majdnem mindennap találkoztunk, akkoriban ha már 1-2napig nem voltunk egymással nagyon hiányoztunk egymásnak. de aztán jött a suli és csak hétvégenként tudtunk talizni. Ezt egy idő után emgszoktuk, de bnőm közbe kiis szeretett belőlem. Azota szakitottunk is, de most megint ujrakezdtük. Szoval valamelyik kapcsolatot tönkreteszi a távolság, valamelyik kapcsolatot szorosabbra fűzni. Szerintem légy kitartó vele kapcsolatba, ha amikor eggyütt vagytok boldog vagy és jol érzed vele magad, akkor mindenképp maradj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!