Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem, de nagy a távolság, meg nem is jártunk?
Nyáron őrülten beleszerettem egy srácba. Nem hirtelen, hanem szép lassan, megismertem a személyiségét és minél többet tudtam róla annál inkább megszerettem, mert 95%ban hasonlítunk: nemcsak filmek, zene, de ugyanolyan gyerekkor, családi háttér, ugyanazoktól félünk stb.
A testalkata meg a külseje mindig is bejött, ezzel nem is volt baj, meg próbált randira hívni télen de én valahogy nem vettem a jeleket meg érettségiztem és inkább a tanulásra koncentráltam.
Nyáron imádtam vele beszélgetni, tusolni se bírtam rendesen. Amint kiléptem a tusolóból az 1. dolgom az volt lecsekkoljam írt-e, meg sem törölköztem.
Aztán összevesztünk, vagyis nem összevesztünk de inkább hitt az egyik lánybarátjának és nem nekem... eléggé komoly dologban. És akkor azt gondoltam: ha engem tényleg szeretne, most nem nekem hinne? Most 230 km távolságra vagyunk egymástól és ez egy ideig biztos nem is fog változni, mert máshol tanulok.
2-3 hetente járok haza. Azt hittem, el fogom felejteni és szépen elmúlik majd, és az új élet - Budapest - meg a bulik meg a rengeteg pasi elfeledteti velem.
Már nem fáj úgy, mint a "veszekedésünk" után augusztusban de azt hittem hogy elfelejtem.
Nem tudom. Eszembe jut ha utazok, buszozok (mondtam neki hogy imádok utazni) eszembe jut buliban, amikor közeledik felém egy srác és azt gondolom: Mi lenne ha most X lenne itt? Úristen mennyire jó lenne ha most X próbálna megcsókolni és ő közeledne felém és nem ez a ... "
szóval értitek.
Szeretem őt, de a távkapcsolat nem menne. Ő is boldogtalan lenne, én is és sem magamat sem őt nem akarom "megfojtani" ilyesmivel. Augusztus óta nem beszéltünk.
Mit tegyek? Komolyan, már buliban is csak arra tudok gondolni: na ha most ő csókolna meg ha ő ölelne át... :/
19 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!