Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? (Továbbiak lent)
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok,másfél éve vagyok együtt a barátommal,aki a világ legjobb pasija minden téren.Kiegyensúlyozott,boldog párkapcsolatban élünk,kölcsönösen szeretjük és bízunk egymásban.Nálam még a pillangók a hasban is működik,soha nem vitatkoztunk/veszekedtünk egymással.(Idáig volt a szép és jó sztori.) Az utóbbi időben azonban azt vettem észre,hogy néha semmilyen hatással nincs rám,nem érzek semmit ha a közelemben van,de ezek mellett tudom,hogy szeretem (ez elég hülyén hangozhat külsősöknek,bocsi).Néha azon vagyok,hogy hogyan tudnám elkerülni a vele való érintkezést(ami nehéz,mert együtt lakunk),legyen az egy szimpla telefonbeszélgetés esetleg egy szeretkezés.Eddig az orgazmussal sem volt bajom,de mostanában egyre nehezebben érem el,van hogy egyáltalán,de a szexet élvezem.Az érdekelne,hogy ennek mi az oka ilyen körülmények mellett.2013. febr. 18. 17:20
1/6 anonim válasza:
Innentől vagytok igazán kapcsolatban, ha elmúlik a nagy szerelem, majd most kiderülnek szépen lassan a továbbiak.
2/6 anonim válasza:
Változott valami a kapcsolatotokban?
3/6 A kérdező kommentje:
semmi nem változott.ezt egyik napról a másikra kezdtem észrevenni.van,hogy meglátom a nevét a telefonom kijelzőjén,a lábaim remegni kezdenek,aztán mikor legközelebb hív,legszívesebben fel se venném a telefont
2013. febr. 18. 17:29
4/6 anonim válasza:
Ez sajna a kapcsolat kihűlésének az előszele.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,vagyis inkább remélem,hogy nem az egy eddig tökéletesen működő másfél éves kapcsolatnál.
2013. febr. 18. 17:51
6/6 anonim válasza:
Jaj, dehogy kihűlés előszele, ne már. :P Minden tartósra sikerült kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Egyébként egy másfél éves kapcsolat éppen megérett rá, hogy egy kicsit újra udvaroljatok egymásnak, de ehhez a pasid is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!