Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Amióta szakítottam a barátnőmmel, azóta valahogy nincs szerencsém a lányoknál. Tegnap is találkoztam egy lánnyal, ő már akkor meg mondta, hogy csak barát... Nem volt semmivel sem baj, jól elvoltunk, nevettünk, sétáltunk stb, de valahogy még sem.

Attól, hogy nem hordok barna nadrágot, köldökig kivágott pólót meg nincsenek feszítős képeim facebook-on, már nem is vagyok jó? Nevetséges ez a új stílus vagy mi ez. Nem is stílus inkább nevezném ratyiságnak. Na mindegy, nem is ez a lényeg. Nem vagyok olyan nagyon szép gyerek, de nem is az a ragyás, egész nap a gép előtt ülő hülye gyerek! Edzeni járok rendszeresen, hogy ne legyek lusta, most akarok elkezdeni egy új sportágat, szóval nem értem..

Aki eltudna látni valamilyen tanáccsal az kérem írja meg nekem! Előre is köszönöm a válaszokat!

16/f

2013. febr. 17. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincsen veled, attól hogy egy lány akivel először találkoztál a szakításod után nem akart tőled többet barátságnál attól még van olyan lány aki többet szeretne. Nem kell aggódnod, meg fogod találni azt a lányt aki majd oda lesz érted. :) A sportolást pedig ne hagyd abba! :D
2013. febr. 17. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatásod! Remélem így lesz, ahogy leírtad :) Nem tervezem, hogy abba hagyom :)
2013. febr. 17. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:

MIndenkinek nem jöhetsz be, jól is néznénk ki, ha mindenkinek te kellenél :D

Majd eljön az is.. csak idő kérdése.

2013. febr. 17. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azt gondoltam, hogy mindenkinek én kellenék.. Vicces is lenne.
2013. febr. 17. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!