Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyjából fél éve vagyunk együtt. Ő egy csodálatos lány, intelligens, gyönyörű, kedves, mindenben profi, jobbat nem is kívánhatna magának a férfi. Mégis valami elszállt közöttünk, főleg az én részemről. Eltűnt a varázs, csúnyán kifejezve talán meg is untam. Elég sokat beszélünk naponta, skype-msn, de ritkán találkozunk. Elhagyni nem szeretném, mert jobbat nem hinném, hogy találnék, de már szerelmes sem vagyok úgy igazán. Vélemények, ötletek? Nagyon tanácstalan vagyok, előre is köszi szépen.2013. febr. 14. 16:44
11/13 Tyler913 válasza:
Ajjaj...Az egyértelmű szakítás akkor. Azt még el tudnám képzelni ugyanis,hogy egyelőre nem érzed,boldogabb tudnál lenni mással,hisz nincs más a láthatáron. De ha megkönnyebbülés lenne számodra,ha ő szakítani akarna,akkor tényleg nincs értelme húzni tovább.
12/13 A kérdező kommentje:
Ajj.... félnék, hogy mást nem találnék...
2013. febr. 14. 18:58
13/13 Tyler913 válasza:
De ha ő szakítana Veled,nem félnél? Nem olyan kell találnod,aki szebb,csinosabb,okosabb,hanem olyat,akit szeretsz és akivel jobban érzed magad. Nem biztos,hogy a legszebb és legokosabb lány az,aki a legboldogabbá tud tenni Téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!