Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félek, és nem tudom. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, és nem tudom. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már egyszer smároltunk, de én nem igazán akartam, de már nem tudtam elhúzni a fejem, féltem hogy akkor megbántom, így megtörtént. (vele smároltam először) Azóta akárhányszor meglátom, legszívesebben elfutnék messzire, de nem akarom megbántani ezért ha szól, hogy találkozni akar, akkor kimegyek. Mindig mielőtt találkoznák, olyan furcsa érzés van a hasamban, és ideges vagyok. Ő járni szeretne velem, de én nem tudom. És mindig megpróbál lesmárolni de én elhúzom a fejem, nem akarom megbántani, de egyszerűen nem tudom. Amikor csak úgy eszembe jut néha a fiú akkor megtenném, de amikor tényleg ott vagyunk akkor nem. Van valami ami visszahúz, és nem tudom hogy mi ez. Most arra jutottam hogy mi lenne ha járnék vele, úgy hogy nem szeretem. De félek hogy ez nekem fájna. Nem tudom mit tegyek:/ Valaki segítsen....14/L

2013. febr. 12. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló vagyok. csak azért akarsz vele járni, hogy ne veszítsd el? egy párkapcsolat a szerelmen alapul, nem a szánalmon.
2013. febr. 12. 19:49
 12/14 anonim ***** válasza:

ARRA nem gondolsz, hogy neki rossz lenne? Hiszen te nem is akarsz vele járni. Hogy lehet ilyen borzasztó "logikád"???

Amúgy meg csak szimplán önző vagy, ezzel is megbántod ám. Nem akarsz járni vele, de azért azt akarod hogy veled legyen....

Ne járj vele, mert nem szereted, és ne kösd olyan görcsösen magadhoz, hogy jajj de lehet nem lesz a barátod.... Tudod, néha megesik ez, ha az egyik járni akar a másik nem. De ebből nem az következik hogy járnod kell vele. Ez aljasság lenne.

2013. febr. 12. 19:50
 13/14 A kérdező kommentje:
értem..
2013. febr. 12. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor veszíted el igazán ha elkezdesz vele járni.Nem fog működni,szakitani fogtok,és utána tuti hogy a barátod sem akar lenni.
2013. febr. 13. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!