Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félek, és nem tudom. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, és nem tudom. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már egyszer smároltunk, de én nem igazán akartam, de már nem tudtam elhúzni a fejem, féltem hogy akkor megbántom, így megtörtént. (vele smároltam először) Azóta akárhányszor meglátom, legszívesebben elfutnék messzire, de nem akarom megbántani ezért ha szól, hogy találkozni akar, akkor kimegyek. Mindig mielőtt találkoznák, olyan furcsa érzés van a hasamban, és ideges vagyok. Ő járni szeretne velem, de én nem tudom. És mindig megpróbál lesmárolni de én elhúzom a fejem, nem akarom megbántani, de egyszerűen nem tudom. Amikor csak úgy eszembe jut néha a fiú akkor megtenném, de amikor tényleg ott vagyunk akkor nem. Van valami ami visszahúz, és nem tudom hogy mi ez. Most arra jutottam hogy mi lenne ha járnék vele, úgy hogy nem szeretem. De félek hogy ez nekem fájna. Nem tudom mit tegyek:/ Valaki segítsen....14/L

2013. febr. 12. 18:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted, akkor ne járj vele, és akkor ne is találkozz vele. Ne kelts benne reménykedő vágyakat. Lehet, hogy ő most azt gondolja, hogy beleegyeznél abba, hogy járjatok.
2013. febr. 12. 18:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Hagyd. El tudod képzelni, hogy úgy járjatok, hogy minden egyes alkalommal kényszerítened kell magad a csókra? Tudom, ilyen korban hajlamosabb belemenni az ember, csak hogy legyen valakije, de hidd el, nem kell az első sráccal összejönnöd, akinek tetszel.:)
2013. febr. 12. 18:03
 3/14 anonim ***** válasza:
Mond meg neki az igazat,hogy nem akarsz vele járni.Jobb mintha valami elkezdődik,és utána dobod mert mégsem megy a dolog.Az érzelmeket nem lehet kierőszakolni.Lehet hogy megsértődik,majd kiheveri.Később meg esetleg lefeküdnél vele csak azért hogy ne bántsd meg?Azt érezni fogod hogyha járni akarsz valakivel.
2013. febr. 12. 18:04
 4/14 anonim ***** válasza:

15 év alatt mindig azt mondják hogy "smárolás".... jajj gyerekek, nem olyan menő szó ám ez, simán használhatjátok a csókot is. :D

Tudod mi itt a lényeg? Neked a vele való csókolózás nem jelent sokat. Oké oké eltűröd, de nem valami nagy dolog... Hát dárgám, így nem szokás járni senkivel. Ennek semmi értelme. A párunknak vágyunk a csókjára és minden érintésére.

Te csupán örülnél, ha járhatnál valakivel. De szerintem ez a személy nem hozzád való. Nem kell mindenbe belemenned, csak mert ő benne lenne.....

2013. febr. 12. 18:05
 5/14 A kérdező kommentje:
nem én akarok pasit, igazából nem szeretnék, de nem akarom őt megbántani, már sokszor mondtam neki hogy nem, de mindig megkérdezi hogy miért nem, és nem tudok rá mit mondani, szeretem őt, de nem szeretnék vele járni, mert csak barátnak szeretem, de nem akarom megbántani ezért már azon gondolkozom hogy járnék vele...és nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet, félek hogy ha sokszor mondom neki hogy nem akkor elfelejt és a barátságnak is vége...
2013. febr. 12. 18:11
 6/14 anonim ***** válasza:

Ne legyél ennyire hülye már bocs........

A kapcsolat arról szól, hogy együtt vannak, akik szeretk egymást. Esetedben erről szó sincs. Hogy jut az eszedbe hogy járj vele...Nem igaz, ennyi erővel bárki járni akar majd veled, te mindbe belemész nehogy megbántsd? Édes jó istenkém..... Mondd meg neki ezeket aztán hagyjon békén.

2013. febr. 12. 18:14
 7/14 anonim ***** válasza:
szánalom a köbön.
2013. febr. 12. 18:38
 8/14 A kérdező kommentje:

az utolsónak: szánalom a köbön?? mert nem akarom megbántani egy barátomat?? mert nem akarom elveszíteni??

én csak rohadtul félek attól hogy, egyszer megunja hogy próbálkozik, és nem leszünk barátok, mert ő nem akar a barátom lenni....nem akarom elveszíteni

2013. febr. 12. 19:14
 9/14 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló vagyok. kényszerhelyzetbe hozod magad, pedig van választásod. ha neked így jó, akkor csináld tovább.
2013. febr. 12. 19:20
 10/14 A kérdező kommentje:
de nem akarom megbántani, és lehet hogy járni fogok vele, ha úgy nem veszítem el...csak az nekem lenne rossz és nem tudom hogy mi legyen
2013. febr. 12. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!