Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom mindig nagy ajándékokat ad nekem, én meg nem tudok ugyan úgy visszaadni? 17L
Örülj neki és viszonozd olyan ajándékkal, amivel tudod, plusz szeresd és becsüld meg. :)
Ja és hordd azt a karkötőt!:D
Szerintem biztosan azért vesz neked ilyeneket,mert szeret,és örül ha te is örülsz,és lehet hogy csak neked tűnik nagy értékűnek,neki annyira nem.Vannak emberek,akinek pénz nem számít ha valakit boldoggá akarnak tenni(.ezt nem arra értem hogy milliomos és százezreket költ rá)
Általában az ilyen emberek annyira szeretnek/nagyvonalúak hogy nem várnak viszonzást egyáltalán,és ha te is megleped valami nagyobb értékűvel őszintén meglepődik.
Ha valaki szeret,és tudja hogy te nem engedheted meg magadnak hogy neki vegyél x ezer/tízezer/százezer értékben akkor nem is fogja soha elvárni,éreztetni veled.
Köszönd meg,örülj neki,hordjad ha tetszik is,stb
De attól függetlenül hogy "elhalmoz" mindennel ne legyen a szereteted megvásárolható,azaz ne hódolj be neki,ha amúgy meg nem érdemli meg.Sok nő ott szúrja el hogy azt hiszi hogy nem érdemli meg,és a végén túl hálás lesz meg minden,a végén alárendelődik az egész kapcsolatnak mint "szegényebb" fél.
De azt hiszem,ez már egy másik történet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!