Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 3 személy is állít valamit a pasimról (ugyan azt), és a pasim tagadja. I áll felljebb, akk kinek higgyek? :S
vagy egyáltalán mint tegyek?? :S
unom már h mindig ez van... és én vagyok a hisztis ha rákérdezek h igaz-e...
Gyanús, de egyáltalán nem biztos, hogy igaz.
Nem annyira nehéz ugyanazt a mocskot terjeszteni valakiről. Főleg ha mondjuk valaki elkezdi terjeszteni, azt a másik továbbdja, stb. Máris több helyről visszahallod, és semmi alapja nincs.
De azért az is elgondolkodtató, hogy rákérdezni se mersz...
Az előző (#5-ös) téved. Az hogy többször is előfordult már ilyen, AZ a gyanús.
Önmagában az, hogy valamit többen állítanak, az lehet sikeresen terjesztett pletyka, vagy vele ellenséges társaság, rosszakarók.
Hát üljetek le mind az öten.
Ne te közvetíts, hogy "azt hallottam"
1.Ki az a 3 személy? Milyen közel áll hozzád/hozzátok.
2.Milyen kapcsolatba vannak egymással és veletek?
3.Van valamilyen alapja amit állítanak?
4.Lehetne e oka valamelyiknek bemocskolni pasidat (féltékenység,bosszú)
5.Figyeld a reakciókat.Kérdezd ki barátodat és a 3 személyt és aki korrektebb,részletesebb,határozottabb választ ad annak higgy.Aki mellébeszél ,akadozik a beszéde és nem részletes ne higgy.
A 3 személyt egyenként is kikérdezheted külön - külön ha eltér amit mondanak akkor mocskolásról van szó.Ha ugyanúgy mondanak el minden részletet,elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!