Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? :- (
A párom, már egy ideje direkt, szándékosan bosszant és felidegesít engem. Engem ez lelkileg és szellemileg is leterhel. Megkérdeztem miért csinálja ezt, az volt a válsza " Azt akarom, hogy elhagyj, mert neked nem egy ilyen sz*r trágya pasira van szükséged, szeretném ha boldog lennél más pasival, ez a mindenem"
Milyen ember az, aki nem akar engem elhagyni, mert mondta, hogy soha nem fog. Inkább elakarja érni azt, hogy megutáljam és tényleg kidobjam!
Mi lehet ennek az oka?
Már nem is szerelmes belém szerintetek?
Vagy tényleg épp azért csinálja, mert szeret és az én javamat akarja!
Viszont az is baj, hogy avval jön sűrűn, hogy "nem kell nekem élet, nem kell nekem család, senkinek a kedvéért nem fogok megcsinálni semmit, lesz*rom az érettségi, inkább dögöljek meg"
Ő pedig nem ilyen legbelül!
Mi baja lehet? Nem hajlandó mondani semmit, csak morog és magyaráz.
Régebben lelkileg rengeteget bántott engem, és amikor ránézek mostanában nem azt látom benne, hogy az én kicsi édes szeretni való párom, hanem azt, hogy megint itt ez a hülye, aki "zaklatni" fog!
De nem mindig ilyen amúgy!
Vett kettőnknek egy szexuális kártyát, amit meg se nézett, mert velem akarja megélni ezt az örömöt!
Azt veszem észre, hogy amikor otthon van a gép előtt, tök kedves, aranyos és normális velem! És ki mutatja , hogy szeret!
Talán gépfüggő? Vagy az lehet az ok, hogy régen a bátjya megverte őt elég sűrűn, amikor nem volt otthon senki?
Nagyon sok az önbizalom hiánya a páromnak, hiába dícsérem folyton, neki ez már kevés.
Meg olyanokkal jön, hogy mi lenne ha 1x 3-asbancsinálnánk .. tehát olyanokat amitől rögtön féltékeny és feszült leszek
2.4 hónapja vagyunk együtt!
Kérlek segítsetek!!!
Köszi ha elolvastad!
Még jobban köszi, ha segítesz!
18 /L (én vagyok) és ő 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!