Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? :- (
A párom, már egy ideje direkt, szándékosan bosszant és felidegesít engem. Engem ez lelkileg és szellemileg is leterhel. Megkérdeztem miért csinálja ezt, az volt a válsza " Azt akarom, hogy elhagyj, mert neked nem egy ilyen sz*r trágya pasira van szükséged, szeretném ha boldog lennél más pasival, ez a mindenem"
Milyen ember az, aki nem akar engem elhagyni, mert mondta, hogy soha nem fog. Inkább elakarja érni azt, hogy megutáljam és tényleg kidobjam!
Mi lehet ennek az oka?
Már nem is szerelmes belém szerintetek?
Vagy tényleg épp azért csinálja, mert szeret és az én javamat akarja!
Viszont az is baj, hogy avval jön sűrűn, hogy "nem kell nekem élet, nem kell nekem család, senkinek a kedvéért nem fogok megcsinálni semmit, lesz*rom az érettségi, inkább dögöljek meg"
Ő pedig nem ilyen legbelül!
Mi baja lehet? Nem hajlandó mondani semmit, csak morog és magyaráz.
Régebben lelkileg rengeteget bántott engem, és amikor ránézek mostanában nem azt látom benne, hogy az én kicsi édes szeretni való párom, hanem azt, hogy megint itt ez a hülye, aki "zaklatni" fog!
De nem mindig ilyen amúgy!
Vett kettőnknek egy szexuális kártyát, amit meg se nézett, mert velem akarja megélni ezt az örömöt!
Azt veszem észre, hogy amikor otthon van a gép előtt, tök kedves, aranyos és normális velem! És ki mutatja , hogy szeret!
Talán gépfüggő? Vagy az lehet az ok, hogy régen a bátjya megverte őt elég sűrűn, amikor nem volt otthon senki?
Nagyon sok az önbizalom hiánya a páromnak, hiába dícsérem folyton, neki ez már kevés.
Meg olyanokkal jön, hogy mi lenne ha 1x 3-asbancsinálnánk .. tehát olyanokat amitől rögtön féltékeny és feszült leszek
2.4 hónapja vagyunk együtt!
Kérlek segítsetek!!!
Köszi ha elolvastad!
Még jobban köszi, ha segítesz!
18 /L (én vagyok) és ő 18/F
1x megvádoltam, hogy Ivott, mert igen félreérthető helyzetben volt a dolog. Ha kell leírom mi volt az... de úgy csinált, mintha már 20 perce nem jutnánk közös nevezőre!
De ő a vita elkezdésénél, megszorította a csuklómat, levágott az ágyra, és pofán vágott erősen, amikor volt is egy égési sérülés az arcomon!
Ezek után már tényleg bátran vádoltam, hogy ivott!
Most nem a pofonon volt a hangsúly :-(
Ne bántsatok már ti is!
Evvel semmit nem értek el!
Engem az érdekelne, hogy miért akarja, hogy elhagyjam én?
Nos?
Valaki, valami tud segíteni?
Érti a problémáimat?
csak is azokra a válaszokra vagyok kíváncsi, amiket a leírásban írtam!
Tudod mi fáj nekem?
Hogy amikor sírva kiöntöttem neki az érzéseimet, akkor volt bőr a képén azt mondani, hogy megérdemeltem!
Lehet, hogy hosszú lesz és lehet, hogy utána kapom az ívet, de vállalom:
1) Mi szeretni való van egy ilyen srácon, ha tényleg ilyen veled és nincs benne annyi gerinc, hogy ő szakítson és ehelyett ő akarja,hogy te tedd meg és mindent meg is tesz érte?
Nem értem egyáltalán! Annyira látszik, hogy olyan kis gyenge vagy és még rúg is rajtad kettőt. Miért nem állsz a sarkadra? Ez nem egy párkapcsolat, hanem ez valami lelki terror...
2) Önbizalom hiányos, a bátyja verte otthon. Okés, persze,hogy ez nehéz ügy, na de állandóan ezzel takarózni édes KEVÉS! Nem egy ember van a mai világban akiknek rengetek otthoni és munkahelyi problémái vannak ( nem is akármilyen szinten) mégsem a párjukra vetítik ki, hanem EGYÜTT megbeszélik és segítenek egymáson.
3) Mint látod többen is azt mondják, hogy ez egy agyrém...Te kérted a segítségünket, és azt írtad " ne bántsunk". Miért bántás az, ha mindenki leírta, hogy egy tahó a barátod és szakítanod kéne vele?
18 évesen ha arra vágysz, hogy lelkileg zsaroljanak és egy ilyen alak oldalán "érezd jól magad", hát tessék...De ha most nem lépsz, később még rosszabb lesz. Ha meg tényleg csak "morog és magyaráz" és nem mond semmit...baromi őszinte egy "kapcsolat". Mindegy a te döntésed, de én így látom ezt a helyzetet.
Nagyon köszönöm az őszinteséged!
Ma pl nagyon furcsa volt. Reggel megbántott, délután pedig dörzsölődött hozzám és édesen beszélt velem, és mondta h. semmit sem gondolt komolyan.
Ti értitek ezt?
:-S
Amúgy ő nem avval védekezik, 1x elmondta, hogy verték régen és gondoltam ez is lehet az oka. Emiatt a pszichológus is magához hívta 1x, de nem volt hajlandó több ilyenre menni, ő azt mondta "hagyjál már, semmi bajom nincs"
Pedig szakember állította azt h. mennie kell és előtte meg utána is ajánlották neki mások! :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!