Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó a nyakkiszívás?
Figyelt kérdés
Mi a jó benne? Miért csinálják sokan azt hogy lilára szívják? persze tudom a nyakrapuszi nagyon jó érzés, énis szoktam puszilgatni a barátom nyakát, de mért jó az ha lilára kiszívja?2013. febr. 5. 21:29
1/12 Pretty Ballerina válasza:
Addig szívják, míg olyan lila nem lesz, mint a szilva. Utána leszedik, és lekvárt csinálnak belőle, aztán szilvásbuktát, mert azt szeretem.
2/12 anonim válasza:
1# Nem! Mert Szilva pálinkát csinálnak belőle.
3/12 Pretty Ballerina válasza:
Ahol én élek, ott nem. De bizonyára tájegységenként változik.
4/12 anonim válasza:
én nem szeretem a szilvás buktát. amúgy engem is érdekelne a válasz, de ehelyett inkább a szilvás buktáról helyeznek el itt információkat a felhasználók, mint én is.
5/12 anonim válasza:
Nekem jól esik ha erősebben csinálja kicsit vagy csak szívogatja és egy idő után belilul ez egy fajta hátrány vagy szimplán mutogatni szokták hogy van valakijük(persze megemlíted akkor rögtön tagad)
6/12 anonim válasza:
Én csinálom,annak aki engedi,vagy erősebb vagyok nála(pasiként ez nem nehéz,de nem erőszak,csak kicsit)
és úgyis élvezik egy kicsit a csajok.De én is élvezem.
7/12 anonim válasza:
Mer vámpírok!:D
Nem tudom mér, de én nagyon élvezem, van h ki is ráz a hideg, annyira jó, főleg, ahogy csinálja Kedvesem. Viszont is nagyon szeretem csinálni, olyan jó érzés, látni h végig fút rajta a hideg. awww
Igen jó erogén zóna.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom mire jó! Egy baromság!
9/12 anonim válasza:
Ha én is túl mélyre nyúlok a kaptárba a mézért bizony csípnek a méhecskék...
10/12 anonim válasza:
Nem az a lenyeg hogy piros lesz vagy lila, hanem az hogy amikor neked csinaljak, naagyon jo erzes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!