Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire összjöttem egy lánnyal, tökre más lett, miért van ez?
Figyelt kérdés
Aranyos, bájos, kedves lánynak ismertem meg, aki folyton zavarban volt, előzékeny volt és naivnak tűnt. Imádtam ezért, mert nőiesnek tartottam. Randiztunk, összejöttünk nemrég és azután fokozatosan megváltozott: határozottabb lett, kimértebb lett, gyorsabban reagál dolgokra, keményebbek a poénjai, most előszőr láttam pl. kritikusnak is, megszólni másokat stb.
Miért változhat meg egy nő a randizások után? Vagy most mutatja ki az "igazi" arcát, a valós jellemét?
mert a helyzet az, hogy így már nem annyira szimpatikus, mint amikor megismertem...
2013. febr. 1. 21:12
2/3 anonim válasza:
Most mutatja meg az igazi énjét.Mint mindenkinek,Neki is vannak hibái,gyengéi,tévedései.Adj Neki időt és lehetőséget,hogy jobban megismerd,és ennek fényében alkoss véleményt Róla.Semmiképpen ne ítélj elhamarkodottan,és ne ábrándulj ki rögtön,lehet,hogy azért keményebb,mert korábban sok csalódás,bántás érte például a látszólagos naivsága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!