Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti kockára tennétek a barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kockára tennétek a barátságot egy kapcsolatért?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy lány akinek bejövök, és én is szeretem nagyon, de félek ha tovább alakulna a kapcsolat, abból később akár lehet egy olyan összeveszés is, ami után gyűlölni fog (féltékeny, ha más lányokkal beszélek, és most még csak "barátok" vagyunk)

Szóval kockára tegyem szerintetek?

17f

2013. febr. 4. 15:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sikerült a dolog. félrehívtam elkezdtem neki egy átlagos dologról beszélni, majd lekaptam, elpirult és visszacsókolt.

Viszont ahogy kísértem ki a buszmegállóba találkoztam egy volt osztálytársammal (3 puszi volt)

És már kérdezte, hogy ez ki volt.:D szóval már féltékenykedik.. pedig hiába teszi, mert nem vagyok az a megcsalós típus.

2013. febr. 5. 13:34
 12/13 SBPeti ***** válasza:
Szia! Mérlegelj! Az igaz barátság egy életre szól... a kapcsolat pedig ki tudja, többnyire szakítás a vége. Mérlegelj, mi éri meg Neked! Sok sikert!
2013. febr. 5. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:
A barátság egy életre szól, a kapcsolatnak meg többnyire szakítás a vége... Érdekes, gyerekei, unokái többnyire a pároknak vannak, nem a barátoknak, de biztos én látom rosszul. :)
2013. febr. 18. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!