Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nőért megéri eldobni 15 éves barátságot? Én vagyok a hibás?
A helyzet az, hogy egy 15 éves barátok vagyunk, gyerekként együtt nőttünk fel most 25 évese vagyunk. 2 hete ért véhet a barátságunk éppen, hogy karácsony elmúlt.
2 éve van barátnője 24 éves a lány. Előző kapcsolata 3 évig tartott, ott ért véget, hogy leszopott egy férfit ai pénzt ajánlott neki érte. Pontosan 25 ezer ft-ot. Ezt természetesen a haverom is tudta ő mesélte neke, és azt kérdezte tőlem nyáron, hogy bízzon-e benne és mi van ha mellette is megteszi majd? Mire azt feleltem egy esély jár neki, de vigyázz vele ki ne használjon... se szó se beszéd haverom lehozza neki a csillagos eget, megveszi azt neki amit akar, oda viszi kirándulni ahova a csaj akar... de a csaj egy beképzelt, egoista, öntelt ember... nagyon irritáló számomra, első perctől mikor bemutatta sem tetszett... na de hogy megtudtam, hogy pénzért szopott... facebookon minden képet felra ha kap egy üveg nutellát a sráctól lefotózza, hogy azt kaptam ma :)))) már is jól kezdődik a napom... van kap egy doboz mercit és azt fotózza le felrakja, hogy ezt nem hiszem el mit kaptam.... vagy mennek minden héten wellness hotelba és ott egózik, hogy megint itt voltam most ott voltam... nos beolvastam haveromnak 27-én, hogy nyár óta nagyok a gondok ez a csaj kihasznál téged. Nem látod miket csinál? Felvág, és élvezi, hogy megadsz neki mindent... ezt levélben írtam neki e-mailon... jött rá a válasz, hogy mi a bajom szegénnyel mit kell így meggyanúsítani ő nem ilyen őt nem csapja be és nem is használja ki!!! mondom nem úgy tűnik, nekem is van párom tudja is milyen, de nem reklámozna engem miket adok neki, hanem örül magában, velem és annyi... de ennyit adni egy nőért sok... kiszámolta nekem nyáron és addig 1 millát költött a csaj hitelére amit ő okozott magának és persze haverom fizeti neki vissza... a csaj hotelban dolgozik masszíroz de kizárólag pasikat és ki is elégíti őket. Ezt ő mesélte, onnan tudom. Megmondtam havernak, figyu te nem százas vagy nem látod magad előtt miben élsz, sajnállak akkor... mire ő rám förmedt megváltozott nagyképű lett és rám olvasott, hogy irigy vagyok biztos... de mire lenné az? van párom, jól megélünk én csak mint barátot nem akarom, hogy átverje ez a nő, aki ilyeneket tett... Szerintetek is én voltam a hibás? Megszakadt a barátság, azt mondta ne keressem, amiért megvádoltam a nőjét jogtalanul, mikor szegény nem is olyan... Erre varrjatok gombot?! Biztos én voltam a hülye, hogy szóltam neki, de ennyire vak lenne?! Inge gatyája rá ment már arra a csajra... eldobta a barátságunkat... mi kell még neki?
A csaj majd úgy ott fogja hagyni amikor már nem tudja kiszolgálni az igényeit, mint a pinty... Ekkor majd a barátod is visszatér hozzád, hogy milyen igazad volt, egy ... volt a csaj...
Egyébként meg miért nem küldöd el egy ismerősöd masszázsra hozzá a hotelbe és akkor a volt barátodnak elküldheted a felvételt, hogy milyen rendes a barátnője akit úgy véd...
hagyd, azon nem lehet segíteni aki nem hagyja
előbb-utóbb rájön vagy szétmennek ne foglakozz velük
Nem fog tetszeni, de ezt te b...sztad el, még ha amúgy biztos igazad is van.
Felnőtt emberként a barátodnak és a barátnőjének joguk van dönteni a saját életükről, akár jól csinálják, akár elszúrják.
Te, mint barát, mondhatsz észrevételeket, adhatsz tanácsokat, ha a barátod kéri, de egy bizonyos határon nem léphetsz túl, különben a barátságot kockáztatod vele. Ha kéretlenül ilyen hangnemben minősíted a barátod kapcsolatát, ne csodálkozz, ha ez lesz a vége. Tiszteletben kell tartani a másik ember döntését, pláne, ha az a barátunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!