Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a szerelmem, mit tegyek? Ki volt a hibás? Story lejjebb.
3 hónapja voltunk együtt... Rengeteg csalódás után ő volt az első, akiben igazán megbíztam. Sokat küzdött értem, végül beadtam a derekam és egyre jobban beleszerettem. Sok hibát követtem el közben, nem figyeltem rá eléggé... és állítása szerint következetlen voltam, nem lehetett velem tervezni, felelőtlen voltam. De ezekről tudott, amikor összejöttünk. Ő mondta, hogy így szeret és kiegészítem őt a szellemiségemmel. Közösen oldjuk meg a problémákat, segítünk változni a másiknak, ... rengeteg tervünk volt és biztos voltam benne, hogy jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. Igazi férfinak tűnt, aki harcol értem... igazi Hős volt a szememben, akit semmi nem tud eltántorítani és soha nem menekül el semmi elől. Novemberben volt egy veszekedésünk, ott én akartam elmenekülni, félve a csalódástól.. és fájt, hogy teljesen más arcát mutatta ilyen viták során. Ott azt mondta csalódott bennem és gyáva vagyok, hogy elmenekülök, hisz ha igazán szeretjük egymást, mindent meg tudunk közösen oldani. Most szilveszterkor volt egy újabb veszekedés... rengeteg félreértés származott belőle és nem hitt nekem. Úgy érezte nem engedem magam szeretni. Választások elé állított... vagy megteszem amiket mond vagy vége. :(... én nem tudtam megtenni amiket kért, de megígértem neki, hogy mindenben megváltozom, ahogyan ő szeretné... mert ő életem legnagyobb szerelme. Szakított velem mégis. Ezután két napon keresztül hívogattam, borzasztóan megaláztam magam... és szinte könyörögtem, hogy adjon egy esélyt, hisz azt állította igazán szeret... elhitette velem minden cselekedetével, hogy számíthatok rá és nincs olyan probléma, amit ne tudnánk együtt megoldani. Szinte mindent megígértem neki a telefonban, egyetlen esélyt kértem csak, amit még soha azelőtt... :( Kegyetlenül visszautasított, mondván, nem hisz abban, hogy tudok változni és az nem elég hogy mindketten szeretjük egymást. Szerinte nem illünk össze. Közben tudom, hogy boldogok voltunk együtt... és egyszerűen nem hiszem el, hogy minden 180 fokos fordulatot vett... annyi csodás pillanat, emlékek... ígéretek után... még most se térek magamhoz... végighallgatta, ahogy sírok a telefonban és szinte könyörgök egy új esélyért, hogy megmutassam, érte mindenben hajlandó lennék változni...
Korábban azt állította, még soha nem volt ennyire szerelmes, én vagyok a tökéletes nő számára, élete egyetlen értelme... semmi probléma nem volt. Mégse szeretett igazán? Mi történt? :'( Alig hiszem el, hogy egy újabb csapdába estem. :(
Picikét ellentmondásos vagy. Te akarod lerázni, majd te sírod vissza magad...?
Én is összezavarodtam volna a srác helyében...
Amúgy ez már veszett ügy, ha ennyire mereven elzárkózik előled, akkor nincs más hátra, mint legközelebb nem elcseszni azokkal a hibákkal, amiket most elkövettél.
Ha szeretek valakit, nem hagyom el. Elhagyott tehat nem szeretett.
Te meg ne hivogasd, ne alazkodj meg, legyel NO !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!