Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törődjek bele a "kitartott szerető" szerepébe? Elmondjam neki?
1 éve szeretője vagyok egy nős férfinak és mindenem,amim van(lakás,drága ruhák és kiegészítők,autó,pénz,stb.),azt tőle kaptam.Szinte az egész életemet feladtam és külföldre költöztem miatta.A korkülönbség miatt aggódtam(én 20 éves vagyok,ő 35),de semmi problémánk nincs.Nekem már az elején sem csak a szexről szólt a kapcsolat,de elmondta,hogy a házassága alatt már többször voltak kapcsolatai,amik csak a szexről szóltak és nem akar belemenni egy érzelmi kapcsolatba.
De egy idő után több lett az ő részéről is a dolog és most el akarja hagyni a feleségét.
De a nő tegnap felhívott és közölte,hogy beszéljem le a férjét a válásról,mert ha nem teszem,a párom nem láthatja a lányát(van egy 8 éves lánya,akit nagyon szeret).A felesége elmondta,hogy nem zavarja,hogy kivel van együtt a háta mögött a férje,de azt nem hagyja,hogy tönkremenjen az élete egy átmeneti kapcsolat miatt.
Nem tudom,hogy mit csináljak.Szeretjük egymást,de ha a válás mellett dönt,akkor a felesége megpróbálja tönkretenni az életünket.
Ti mit tanácsoltok?Elmondjam a barátomnak,hogy beszéltem a feleségével?
Mondd el neki, persze.
Hamar a feleseg sorsara jutsz Te is. Mondjuk meg is erdemled.
NE mond! Ha igaz, hogy mindened megvan, csak terpeszben kell várni, ha néha jön, akkor egy darabig még menni fog a dolog. Úgyis ő adja fel...inkább arra ügyelj, hogy nehogy Te legyél kisemmizve. Keményen megdolgozol érte. Mások is csinálják,mielőtt azt hinnéd, hogy csak Te vagy ebben a helyzetben.
Ne beszélj a nejével, ne hozd szóba, csinálj úgy, mint egy butus cicababa...és vedd el ami jár!
Drukkolok, nehogy arcra ess.Én is így szereztem a gellérthegyi lakásom.(is)
Én sem kezdenék olyannal,akinek van gyereke.
Amúgy ha jól értem a nő csak jogilag akar együtt maradni a pasival,mellette az sem érdekli,hogy van-e valakije.
Ha megvesz neked mindent,akkor nem tök mindegy?
Szerintem a lényeg,hogy ne akarj a gyerek elé kerülni,az úgy sem fog sikerülni.
Amúgy szerintem ha már "ítélkezünk" akkor a feleség itt szánalmasabb,ő akarja erőltetni ezt a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!