Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárható lenne?
Azt elfelejtettem leírni, hogy immár majdnem 7 éve vagyok a párja, úgyhogy az, hogy nem ismerem, az elég erős volt.
Ostoba, ítélkezős válaszokat nem kértem.
Akkor írj, ha van értelmes hozzáfűzni valód!
látom nincs jobb dolgot okoska, mint hogy ide írogasd a hülyeségeidet.
szerintem azt se tudod mi a párkapcsolat.
nyílván a gép előtt éled a napjaidat és fogalmad sincs az életről.
előbb élj, aztán ítélkezz.
Tényleg, mi van ha tévedsz kérdező? akkor mit fogsz mondani? mi van ha ismertem ilyen pasit, és pontosan elmondta mi vezetett neki odáig, hogy az aktuális nőjétől megundorodott.
És mint tudod? aki egyszer megundorodik a másik embertől-onnan nincs vissza út, akár hány praktikát is művel:DD
nálunk ez nem áll fennt, mivel továbbra is velem bújik ágyba, csak épp nem hajlandó lemondani ezen oldalak látogatásáról, amit mellesleg nem önkielégítés gyanánt tesz.
Csak éppenséggel ez nekem nem fér bele egy kapcsolatba.
Tudod lehet, hogy sokat netezem-ezt aláirom, de hogy tőlem egy pasi sem undorodott meg-mint tőled-az tény.
Tény.
Ha emlékezetem nem csal nem ő volt az egyetlen pasi aki tőled már megundorodott-mnt "nőtől".
Hát erről ennyit.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!