Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megijedt tőlem a srác? :S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megijedt tőlem a srác? :S (részletek lent )

Figyelt kérdés
Találkozgattam egy fiúval akinek elég régóta tetszem. Elmondta, hogy oda vissza van. Nem hülye gyerek még mielőtt bárki bármi ilyet is feltételezne! Találkozgatások után mindig úgy váltunk el, hogy tervezgettük a következő találkozást. Most pedig nem igazán keres. Elvileg nagyon jól érzi magát velem és szívesen találkozna, de akkor miért kerül mostanság! Srácok, erre mondjatok valamit! Egy fiú, ha egy lányért oda meg vissza van akkor mitől torpan meg? :/ Én, ha valakivel nem akarok lenni akkor annak nem mondok semmi biztatót, hanem megmondom őszintén. Mért kell kétségek között hagyni a másikat!

2013. jan. 26. 03:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet, hogy egy másik kérdésben pedig épp ő kérdez (nincs ilyen kérdés épp, vagy csak nem találtam még, de lehetne), hogy vajon te mit akarsz tőle. :) "Úgy érzem, csak barátilag viszonyul hozzám, ezért nem kerestem.. Miért nem ad egyértelmű jeleket...?" stb.

Lehet hogy ez a helyzet, tehát hogy épp ő is azt érzi, hogy nincs értelme tovább nyomulnia, mert nem voltál elég egyértelmű. Az voltál? :)

2013. jan. 28. 00:24
 12/13 A kérdező kommentje:

igen, az voltam :)

ahhoz vaknak kellene lennie, hogy ne tűnjön fel neki...

de most úgy döntöttem, hogy visszavonulót fújok, ha igazán akar, ahogy állította akkor majd keres, ha nem akkor pedig ennyi volt és nem pazarolok rá időt...

2013. jan. 28. 01:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Rendben. :)
2013. jan. 28. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!