Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy srác, de hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác, de hogy tudnék összejönni vele, ha ennyire net függő? (részletek lent. )

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon megtetszett egy srác.

Fölvettem msn-re és sokat beszéltünk és egyre jobban megtetszett.Nagyon jófej!!

Most jön a gond :s

Észrevettem,hogy mindennap 3-kor fölmegy msn-re és hajnali 2-ig a gép előtt ül. Nem megy sehova, még Karácsonykor is bármikor fölmentem ő mindig ott volt. Vannak barátai akiket már évek óta ismer (netről).

Van esélyem egy ilyen fiúnál? Lehet,hogy nem vágyik barátnőre? Van ilyen? Már 15 éves. Én 14 éves vagyok.

2009. dec. 28. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Van esélyed, csak készülj rá, hogy lehet hogy nem fog menni veled sehová. Bár a fene tudja, ha lennél neki lehet változna a helyzet. Barátnőre mindenki vágyik.
2009. dec. 28. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:
azt kihagytam,hogy én lány vagyok XD
2009. dec. 28. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát 15 évest összeszedni így eléggé nehéz lesz, de simán próbáld meg, mert lehet belül vágyik egy lányra, csak jobb híjján gépezik (nem ő az egyetlen ilyen) :P

Kezdj el vele neten játszadozni, mindenféle közösségi játékkal játszatok (msn-en is vannak kétszemélyes játékok, honfoglaló, facebookon is lehet haverokkal játszani, stb), hogy az ő környezetében fogadjon be téged és ne azt érezze, hogy rögtön ki akarod onnan tépni. Aztán ha már fogta a lapot és jól érzi magát "veled", akkor talán te is léphetsz és hívhatod randira. Azért arra figyelj oda, hogy a gép miatt soha ne hanyagoljon téged, ennyire neked sem kell belebújnod az online világba :D

2009. dec. 28. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is egy barátnő kellett ahhoz, hogy rájöjjek, hogy van élet a gépen túl is.
2009. dec. 28. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:

14-15 évesen a szüleim úgysem engednének sehová,szóval ez nem lenne gond.

Az előző kommentért bocsi,gondolhattam volna,hogy a barátnős mondatból kitaláljátok.

2009. dec. 28. 18:18
 6/7 kolosszus22 ***** válasza:

Az, hogy fenn van gépen sokszor semmit nem jelent.

Gyakran megy nálam is a gép, mikor itthon sem vagyok v. nem is gépezek, de be vagyok jelentkezve, mert közben letöltök.

2009. dec. 28. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:

En is rengeteget ulok a gepnel, viszont van baratnom. Igaz, nalam ez szakmai artalom, informatikus hallgato vagyok.

Ha WoW-ozik, azzal vigyazz, veszelyes. Eleg komoly addikciot tud okozni. Persze nem az osszes wowos fuggo, de eleg nagy szazalek igen. Ha programozo (15 evesen ez altalaban kezdo webdesignert szokott jelenti), akkor meg azzal vigyazz, hogy ha a ferfi kodol/debuggol, akkor csak a ferfi van es a kod. Minden mas bug. /Opal/ - nagyon bolcs mondas, teljesen igy van.

19/F

2009. dec. 28. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!