Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar valójában a srác? Részletek lentebb!
Hali!:)Szerintem várj még egy kicsit,mivel akarhat valamit tőled a pasi,csak még nem zárta le a dolgokat a volt barátnőjével.Ha 2 hét múlva is ez lesz,már ne várj rá.
Remélem segítettem!
Én is hasonló szituban vagyok, de pont a szakitós oldalról. Szóval még nem zártam le az előző kapcsolatomat, és vergődünk, de úgy érzem, ha jönne valaki, aki tetszik, akkor azért nem szeretném elszalasztani a lehetőséget.
Viszont magamnak is időt szeretnék adni arra, hogy rendesen befejezzem a kapcsolatot, mert lelkileg úgy tudok rendesen elválni, és ez a feltétele annak, hogy újba kezdjek.
Ugyanakkor, ha valaki, aki tetszik, elkérné a számomat, tutira megadnám, csak megkérném, hogy várjon. Kicsit visszás a helyzet, de az ilyen határvonalak néha kicsit elmosódnak, mert idő kell az embernek, nem úgy működik, mint egy robot.
A helyedben egy kicsit várnék, de amig a fiú nem zárta le rendesen az előzőt, semmi komoly lépést nem tennék (még csók sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!