Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet kapcsolat egy 10 éves lány és egy 13 éves fiú között?

Figyelt kérdés

2013. jan. 24. 19:50
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%

Én 13 èves vagyok. Nem ismètlem mèg nem jàrtam senkivel.

Persze nekem is tetszett màr fiù de nem jàrtunk.

10èvesen pedig elèggè gyerek mèg az ember ilyen dolgokhoz.

Fogj egy jó könyvet vagy menj sportolni.

13/làny

2013. márc. 24. 19:54
 22/24 anonim ***** válasza:
88%
Osztalytarsam is 13, 'osszejott' egy 10 eves kislannyal par honapja, de nem ment kozottuk a kapcsolat, mert egy 10 eves kislannyal nem llehet sok mindent kezdeni, azt sem engedte hogy megpuszilja, 1 hett jartak. Ezek utan szerintem NE legyen 10 es 13 eves kozottvkapcsolat
2013. márc. 25. 20:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Lehetni lehet, ha egyik fél sem vár el a másiktól nagy dolgokat, pl. csók, vagy netalántán szex... Ismerek olyanokat akik hasonló okok miatt szakítottak, mert a lány (ennyi idős pont)nem akart csókolózni meg lefeküdni... -.-

Szép az ilyen kori szerelem, ha kézfogás, puszi, kaja és ennyiből áll kb.

2013. márc. 25. 20:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem,mert a 13 évesnek már ciki lenne egy 10 évessel járni.
2014. szept. 27. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!