Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet kapcsolat egy 10 éves lány és egy 13 éves fiú között?

Figyelt kérdés

2013. jan. 24. 19:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen, remekül tudnátok játszani egymással. 10 évesen még kislány. Milyen kapcsolatot akarnátok?
2013. jan. 24. 22:34
 12/24 anonim ***** válasza:
nem hinném!:) 13/F
2013. jan. 25. 16:33
 13/24 anonim ***** válasza:

6! Csak kérem nézzen szét, fogalma nincs az életről. Nem megbántani akarom, de nem így van.

Lehet, úgy beszélgettek. Szex még nem.

2013. jan. 25. 19:33
 14/24 anonim ***** válasza:
Akárhogy is nézzük egy 13 éves mégis más mint a 10. 10 évesen kezdi sz ember(általában) abbahagyni a kifejezett játékot mint babák stb. Sőt még le sem tette. Egy 13 éves meg kamaszodik egyre -egyre és jóval kiegyensúlyozatlanabb a viselkedése ez nem lehet kapcsolat nem fér össze ez a kettő...
2013. jan. 25. 21:14
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Baráti, vagy tesói. Aztán miután pár év alatt a húg-bátty dolognak kampec, akkor jöhet a szeretet.

üdv: egy női testbe zárt giliszta

2013. jan. 26. 13:14
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet! Ha szeretitek egymást, ne hallgassatok a külvilágra, meg a sok hülyére, akik mind csak irigykednek. Csináljátok azt, ami jól esik, ne ismerjetek tabukat, mert a szerelemben nincsenek. Szurkolok nektek!
2013. febr. 4. 14:11
 17/24 anonim ***** válasza:
De aranyos,lenne,de talán még várjatok vele pár évet. :) (minimum hármat)
2013. febr. 4. 14:14
 18/24 anonim válasza:
90%
szerintem nem lehet köztük "kapcsolat" én 11 vagyok mégsem jut ilyen az eszembe (mát bocs)inkább a tanulással és a barátaiddal foglalkozz!Én is azt csinálom.
2013. febr. 8. 20:49
 19/24 anonim válasza:
Ha a lány agyilag érettebb, mint a fiú (mert van olyan), akkor nem. Ha a fiú agyilag érettebb, mint a lány (mert ez a véleménye az emberek többségének), akkor sem. Ha pedig pont egymás szintén állnak, akkor szerintem semmi akadálya.
2013. márc. 4. 23:07
 20/24 anonim válasza:
lehet :D
2013. márc. 24. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!