Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érez irántam valamit a barátsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez irántam valamit a barátságon kívül? Ezek alapján mit gondoltok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha leöntöm a pólómat, ad váltóruhát, amikor egymáshoz közel fekszünk nagyokat szuszog. (nem, nem azért, mert büdös vagyok, mielőtt valaki értelmes belekötne) Sokszor csikiz, összeborzolja a hajamat. Néha már szinte simogatja a fejemet miközben a hajamat birizgálja. A birkózások közben van, hogy lehúzogatja a pólóját az ülepéig. Lehet, hogy merevedése van ilyenkor? Nagyon jó barátok vagyunk, elég régóta, így elég nehéz megállapítani, hogy mit érezhet irántam. A pulcsiját nem adta nekem, amikor viccből mondtam neki, hogy nem adom vissza, mert rajtam úgyis jobban mutat. Néha úgy érzem, mintha másként nézne rám, mint ezelőtt. Ebben viszont nem vagyok biztos, mert elképzelhető, hogy csak beleképzelem. Vonzódik hozzám? Lehet, nem tudom. De hogy szerelmes-e... Ez már nehezebb kérdés. Miből vehetem észre?

2013. jan. 22. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:

JObban keresi társaságod mint más jo barátnak, meg azokbol amiket itt leirtál.

Lehet ha rákérdezel instant letagadja.

2013. jan. 22. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy te mit érzel ;)
2013. jan. 22. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek alapján vonzódik hozzád.
2013. jan. 22. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!