Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit gondoltok erről a viselkedésről?
Szerintem a férjed nem tett vele semmit, viszont a nő alig várta, hogy szétdobhassa neki a lábát.
A beszélgetésben meg a kávéban nincs semmi, én nő vagyok és rendszeresen idegen férfiakkal dumálok, viszont az ég világon semmit nem akarok tőlük.
Tudom, hogy nők válaszát várod, bár azt nem értem, hogy miért nem a férfiakét, úgyis arra lehetsz kíváncsi, hogy megcsalt-e.
Nem feltétlenül csalt meg attól hogy kávéztak, bár benne van a pakliban. 32 éves férfi vagyok, családos, és attól, hogy mondjuk éppen pakolják a kocsimat, és leülök valakivel kávézni, még nem csalnám meg a feleségem. Férfi aggyal gondolkozva, ha megcsalt volna, akkor próbálta volna eltüntetni a nyomokat. A telefonjába beírta volna a számot, a sok név között úgyis elveszik még egy név, a papírt meg eldobta volna.
Persze lehet, hogy balfék volt, és mégis hazavitte. Nagyobb esélyt adok annak, hogy nem volt köztük semmi, és csak azért reagált úgy a kérdésedre, mert tudta, hogy majd magyarázkodnia kell, mert elkezdett járni az agyad. Hozzátenném, jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!