Mit gondoltok erről a viselkedésről?
a szomszédomnak tegnap írtam egy smst, h nála van-e a muffinformám, mert muffint akartam sütni és kész volt a tészta, de nem találtam a formát. Nem válaszolt. Kértem egyet egy barátnőmtől. Ma találkozom a szomszédommal, akivel egyébként jóban vagyunk, és kérdezem, h megkapta-e az smsem. Azt mondja igen, de nem volt pénze a telefonján válaszolni. mondok oké nem baj, de akkor nincs nálad a forma ugye?
Nem tudom, majd megnézem, de szerintem igen.
Pofám leszakad....nem mondtam semmit, csak h oké és hazajöttem. Azóta idegesít a dolog, nem jelentkezett a formával, megint nekem kell majd rákérdeznem és szeretném neki megmondani h ez elég furcsa viselkedés volt. csak szerintem bunkóság? tudom, h ott szúrtam én el, h nem felhívtam, hanem csak írtam, de a fejem tetején állta ma gyerekek miatt és ez tűnt jobb megoldásnak. Szerintetek mit mondjak neki? Egyáltalán igazam van?
köszönöm!
Itt most min kell kiakadni?
Amíg ezt kiírtad, átmehettél volna, és készülhetne a következő adag muffin.
Vannak ilyen emberek akik elfelejtik, hogy mit kaptak kölcsönbe és úgy gondolják megtartják inkább.
Én mindig telefonálok nem szeretem az sms-t, tényleg jobb lett volna. Bár szerintem csak kifogás, hogy nem volt pénz a kártyáján.
Most felkelnék a géptől, átmennék, csengetnék.
Kinyitja:
Megtaláltad a muffinformát? Nem, még nem? Oké, akkor kérlek, keresd meg, addig én itt várok, vagy bemehetek a folyosóra? Tudod, hogy hogy ne legyen huzat... szóval, anyukámnak kell ma este, mert nagynénémnek lesz szülinapja, tudod... na, keresed?
És nem tágítasz, amíg oda nem adja.
Legközelebbi alkalom:
Ja, anyu még nem adta vissza, bocsi, de mondok egy szuper dolgot, pont láttam akcióban a tescoban, nézd meg, szerintem kihagyhatatlan ajánlat, ha ti is ennyire szeretitek...
Szóval, ennyi a megoldás. Ennyi a normális viselkedés.
A többin meg ne gyötörd magad.
Na, indulj visszaszerezni.
---és ezért nem adok kölcsön senkinek semmit, és ezért veszek mindent meg magamnak, amit csak lehet----
átmész, visszakéred. Úgy látom, neki nem fontos, hogy rögtön visszaadja a formát. Neked meg igen.
Én ha kölcsön szoktam adni valamit, vagy örökbe mondjuk 2 tojást, akkor hoznak pár sütit cserébe. Valahogy nem vagytok egy hullámhosszon, azt hiszem. Szerintem ne húzd fel ezen magad, mert ő sem izgatja magát. Ha meg nem akarod legközelebb kölcsönadni, mondd, hogy a barátnődnél van.
ma 18:29
Ez a nyakatekert női gondolkodás. Sose értettem,miért nem lehet a másik szemébe mondani, amit gondolsz, miért kell álszenteskedni.
Ez nem álszent gondolkodás. A kérdező nem akar összeveszni a szomszéddal, a gyerekeik miatt. Ez kegyes hazugság, hogy megőrizzék a szomszédi békét.
Jól van, akkor te simán menj át, és mondd el, hogy
: Nem értelek, nem viselkedsz normálisan, add ide a muffinsütőm, és soha többet ne is kérd kölcsön, mert én nem adom!!!
Mondjuk én tényleg ilyen vagyok, de a kérdező esete más, neki van miért megőrizni a békét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!