Mit gondoltok erről a viselkedésről?
a szomszédomnak tegnap írtam egy smst, h nála van-e a muffinformám, mert muffint akartam sütni és kész volt a tészta, de nem találtam a formát. Nem válaszolt. Kértem egyet egy barátnőmtől. Ma találkozom a szomszédommal, akivel egyébként jóban vagyunk, és kérdezem, h megkapta-e az smsem. Azt mondja igen, de nem volt pénze a telefonján válaszolni. mondok oké nem baj, de akkor nincs nálad a forma ugye?
Nem tudom, majd megnézem, de szerintem igen.
Pofám leszakad....nem mondtam semmit, csak h oké és hazajöttem. Azóta idegesít a dolog, nem jelentkezett a formával, megint nekem kell majd rákérdeznem és szeretném neki megmondani h ez elég furcsa viselkedés volt. csak szerintem bunkóság? tudom, h ott szúrtam én el, h nem felhívtam, hanem csak írtam, de a fejem tetején állta ma gyerekek miatt és ez tűnt jobb megoldásnak. Szerintetek mit mondjak neki? Egyáltalán igazam van?
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!