Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés
Nem voltam itthon egy hetig es egy csomo ovszert talaltam ma itthon, a parom kabatjaban. Hozzateszem, hogy terhes vagyok, igy mi mar jo ideje nem szorulunk ra.. es egyebkent sem azt hasznaltunk... Haza jon elkapjam , vagy mit csinaljak?
2013. jan. 20. 13:38
 1/7 anonim válasza:
Én rákérdeznék.De bizti lenne vmi jó kifogása...de sztem kihasználta az alkalmat h nem v otthon, már ha ilyen tipus, sajna vannak ilyen ffiak.
2013. jan. 20. 13:40
 2/7 Jégtánc ***** válasza:
Nem elkapni kell,hanem rákérdezni normális hangnemben.Nem támadólag hanem felnőtt ember módjára.Mit kerestél a kabátjában? Joggal kérdezi majd vissza.
2013. jan. 20. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:

:)))

Nem elég világos a helyzet?

Ne várj arra,hogy maga fogja bevallani,mert nem,ha látja hogy bizonytalan vagy és kedvező válaszra vársz,akkor mindent össze fog hazudozni,csak,hogy letagadhassa.

Tipp:minél hamarabb hagyd ott az ilyen férget mert sem Téged sem a közös gyermeket nem érdemli meg az ilyen.

2013. jan. 20. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy megcsal/megcsalt.

Figyeld egyelőre, ha csak egyszeri kilengés volt, akkor annyiban hagynám. Azonban ha továbbra is fennáll a gyanú, akkor állj elő a kész tényekkel, hogy láttad már korábban is, hogy volt nála óvszer, csinálhatsz fotót is róla, ha le akarná tagadni.

2013. jan. 20. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Óvatosan! Egy barátomnak,a hülye haverjai dugtak óvszert a zsebébe.Óriási botrány lett belőle!
2013. jan. 20. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Normálissan meg kell kérdezni. Mivel gyereket vársz, gondolom tőle, így azért nem úgy megy ez, hogy csak úgy kidobom. A terhesség alatt a férfiban is zajlanak érzelmi v szexuális események. Fura állapotossan látni azt akihez szexuálissan is vonzódtál elötte.. Ez nem feltétlen függ össze az érzelmekkel, tehát ha még kacsingatni is szeretne az nem jelenti azt, hogy nem szeretne.. pusztán csak az állapotod ilyeszti meg (esetleg valami enyhe kapuzárási pánik megy végbe rajta, hisz a gyerek egy teljessen új életet kíván)
2013. jan. 20. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudod van a az a mondás, hogy házasság előtt jól ki kell nyitni a szemünket, utána meg félig lehunyni.

A sorozatos megcsalást ne tűrd el, persze remélem, hogy ilyen nem lesz! De ezt most felejtsd el szerintem. Lépj túl rajta, remélhetőleg csak egyszeri alkalom volt.

2013. jan. 20. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!