Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretek egy fiút, járunk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek egy fiút, járunk, de úgy érzem, hogy mégsem jó ez így. Mit tegyek? Folytassam vagy vessek véget?

Figyelt kérdés

Akit érdekel esetleg kiegészítem a teljes történettel:

Negyedik éve járok egy osztályba ezzel a sráccal, eleinte a nevét sem jegyeztem meg. Lassan kezdtem jóba lenni vele, de csak mint egy ismerős (kb. Szia, hogy vagy?-ból álló beszélgetések zajlottak le csak) Közben meg éltem egy s mást. Az osztály társaim nem igazán értenek meg, s mindig kritizálnak, mert én "más" vagyok (vagyis Rocker). Soha nem tetszett ez a tanároknak, a beszédem elég csúnya, de nem nagyon érdekel. Tudok rendesen beszélni, de ha el engedem magam, ami legtöbbször úgy van, mert nincs értelme feszengjek az osztály társaim miatt akkor elég szabad szájú vagyok. De most nem is az a fontos. Ez a bizonyos fiú rendes, nem beszél úgy mint én.

Egy ideig nagyon meg utáltam, mert olyanokat tett, ami nekem kényelmetlen volt. Az osztályom előtt az állította, hogy járunk, én meg magyarázkodtam, hogy nem.

Ezek után megsértett és nem beszéltem vele hetekig. Egyszer fb-n bocsánatot kért s akkor kezdődött minden. Véletlen szólta el magát...de éppen jó volt az időzítés, mert akkor tájt elég magam alatt voltam. Néhány nap múlva, amikor találkoztunk először mondta el élőben, hogy szeret s akkor valami furcsát kezdtem érzeni. Kis idő múlva összejöttem vele.

Nem akartuk, hogy mások tudják, de néhány nap alatt az egész suli ezt pletykálja. Mi tagadjuk, de már kezdek bele fáradni. Úgy érzem, ha ez így megy tovább ki öli belőlem azt a kevés jót, ami maradt. :(

Ha valakinek volt türelme végig olvasni kérem Adjon tanácsot, mert nem tudom mi lesz így velem! :((

2013. jan. 21. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Vállaljátok ne törődjetek más véleményével és járjatok!
2013. jan. 21. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van. Ha kedves veled, és neked szükséged van rá, szeretsz vele lenni, ne foglalkozz a többiekkel. Ha jártok, jártok, kész. Majd megszokja mindenki, 1 hét múlva már nem foglalkoznak veletek a suliban. Minden újdonságnak elmúlik a varázsa, a pletykásak találnak más témát. Az a lényeg, akarod-e a srácot, vagy nem :)
2013. jan. 21. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat :)
2013. jan. 21. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Kit érdekelnek a többiek mégis?
2013. jan. 21. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Hidd el, egy párról akik már összejöttek nem olyan izgalmas pletykálni, ezért hamar leállnak.
2013. jan. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!