Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretek bele minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretek bele minden fiúbarátomba?

Figyelt kérdés

A fiúkkal mindig jobban kijöttem, ebből adódóan több fiú barátom is van. Általában ők kezdik a barátkozást, amint megismerem őt személyesebben, egyszerűen beléjükzúgok. Tudom, hogy ez csak egy fellángolás, de nagyon rossz érzés. Annyira nyomaszt egész nap, mindent feladok csak azért, hogy láthassam, találkozhassak vele, szeretek róla "informálódni". Lehet, hogy az a gond, hogy már nagyon rég volt párkapcsolatom?

Azonban ha lehetne, inkább párkapcsolat nélkül szeretném megoldani ezt a problémát, nem tudtok valami bevált módszert?

Mindenkit megkérek, csak normális válaszokat, nem vagyok vevő jelenleg a bunkóságra, köszönöm! :)

17/L

2013. jan. 14. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Leszünk barátok?

Vágsz a szerelemre és a törődésre.

2013. jan. 14. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az lehet az oka, hogy vágysz magára a szerelemre... Ezért, mivel ezekkel a srácokkal találkozol sokat, ők azok, akikbe bele tudsz habarodni.:)

2013. jan. 14. 20:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Szeretet- és törődéshiányod van, ezért amint valaki kedves hozzád, foglalkozik veled, az iránt fellángolnak az érzelmeid. Olyan ez, mintha nagyon éhes lennél, és valaki hirtelen enni ad neked.
2013. jan. 14. 20:59
 4/10 A kérdező kommentje:
A tanulás, és barátok miatt sem szeretnék párkapcsolatot, úgy érzem, elhanyagolnám őket. Pedig vágyom rá, de azt érzékeltem, hogy csak az esti időpontokon nem tudom magam lefoglalni, és ilyenkor vágyódóm igazán!
2013. jan. 14. 21:01
 5/10 A kérdező kommentje:
3. kommentelő! Na ez az! Ez az a szörnyűség, ami egyszerűen elkeserít! Valami gyógymód?
2013. jan. 14. 21:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Tehát összegezve, szeretet ill. törődéshiányom van, valamint nem tudom magam lekötni az esti órákban. Jó kis egyveleg...
2013. jan. 14. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Nehéz elvonatkoztatni. Azt mondják,a lányok nem is tudnak,ahogy csak szex kapcsolatot sem tudunk fenntartani érzelem nélkül. A lányok érzelmesebbek mint a fiúk,ez tény.

Ha nem sikerül,akkor ne barátkozz fiúkkal szorosabban.

2013. jan. 14. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is eddig meglepően sok lány barátomba szerettem bele eddig. Hasonló okokból.

Párkapcsolat nélkül? Na ez nehéz kérdés. Én sokszor vágytam párkapcsolatra, és a mai napig nem nagyon tudok ezzel mit kezdeni.

Az, ha tényleg hamar beléjük zúgsz, önbizalomhiányt szokott jelenteni (esetleg depressziót is). Én is ilyesmi periódusokban voltam jobban ilyen "informálódni szerető" ember.

2013. jan. 14. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg én is ezért vagyok könnyen szerelmes... a szeretethiány.

Hívd fel valamelyik barátnődet vagy beszélgess anyukáddal Én ezt szoktam tenni, ha szeretethiányom van, általában jobban érzem magam egy-egy csajos beszélgetés után. Persze, néha úgy érzem, senki nem ért meg és senki nem tud megvigasztalni. Olyankor zenehallgatás és/vagy olvasás :)

19/L

2013. jan. 14. 21:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Huh, először is köszönöm a válaszokat!

Csak sajnos a fiúkkal jobban kijövök, lány barátaim nincsenek, csak egy, aki a legjobb barátnőm, de őt nem érdeklik egyenlőre a kapcsolatok. Ő majd csak házasságot szeretne, valamint rengeteg dolga van, és nincs is ideje "fiúzgatni". Ezért sem szeretnék párkapcsolatot, mert akkor meg a barátnőmmel nem tudnék találkozni, mert minden időmet lekötné, pedig vágyom rá!

Igen, sajnos eléggé önbizalomhiányos vagyok. A fiuk felé tudok egy kis önbizalmat sugározni poénból, de tudom, hogy az se az igazi, és ők is tudják. De jó érzés, mert máshogy nem tudom ezt kiélni...zenehallgatással meg az a bajom, hogy mindig rá gondolok, úgyhogy ilyen időszakokban inkább hanyagolom a zenehallgatást, z olvasás az jó, az tényleg segít...de nem olvashatok egész nap...

2013. jan. 15. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!